MOZGALIČICE

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

MOZGALIČICE

(zapis misli koje nastaju vremenom iz svačega)

1. Žene...čudna stvorenja, ali samo svim muškarcima.
Muškarci....čudna stvorenja, ali samo drugim muškarcima :manikir:

2. Na ženama svet počiva....i po neki sretno-pametni muškarac. Zato ima mnogo žena koje su same čak i kad nisu same, jer i sreća i pamet, kao i sve traže ravnotežu.

3. Žena uvek korača bulevarom......sve vidi, sve stiže, na sve strane je traže.
Muškarac korača u najboljem slučaju dvosmernom ulicom...u jednom pravcu je on a u drugom svi ostali :rotf:

4. Sudar svetova je kada se ženski um (analitičko-praktično-duševni) sudari sa muškim umom (globalno-JA-JAsto-neduševnim) :zcepanje:

5. Ipak, istina je, da bez tih sudara ne mogu ni jedni ni drugi, jer su žena i muškarac, ako imaju sreće te se nadju u istom servisu, kao sistem spojenih sudova. :worth: Žene to znaju, zato i vole i poštuju svoje muškarce :heart:....msm one dvosmerne ili, ako imaju sreće da imaju one bulevaraste koji su zaista retkost :aha:

attachment.php

attachment.php

PS Dobro jutro ....kafica i malo smeha, pa na knjiženje :strika:

Bravo, Ljiljo! Ne mozes nastaviti diskusiju sa zenom. Zena zavrsava, njena je zadnja, muskarac moze eventualno da pokrene novu diskusiju. :manikir: Licno, ne volim da diskutujem, ali kad se ukljucim, uh, ne bih mu se nasla u kozi, zanemi, slusa i primenjuje! :twisted:

mimi's mom;bt235533:
Bravo, Ljiljo! Ne mozes nastaviti diskusiju sa zenom. Zena zavrsava, njena je zadnja, muskarac moze eventualno da pokrene novu diskusiju. :manikir: Licno, ne volim da diskutujem, ali kad se ukljucim, uh, ne bih mu se nasla u kozi, zanemi, slusa i primenjuje! :twisted:

pa lepo kažem neki su sretno-pametni tj. pametni su jer su svesni da su sretni..:rotf:..i onda imaju sve od žene a to je mnogo...to je sve :aha:

E bas se ne slazem sa komentarom Mimis, da je zenino zadnje. :evil:

NIJE, i nikad nije bilo...:ok:........ Muskarci su Ti koji imaju zadnju rec ;) a ona Je i to dobrooooooo zapamtite : " DA DRAGA". :eek:

Jel sad vam je Jasno. :per:

pometen;bt235542:
E bas se ne slazem sa komentarom Mimis, da je zenino zadnje. :evil:

NIJE, i nikad nije bilo...:ok:........ Muskarci su Ti koji imaju zadnju rec ;) a ona Je i to dobrooooooo zapamtite : " DA DRAGA". :eek:

Jel sad vam je Jasno. :per:

:zcepanje::zcepanje: pamet je neverovatnog mešovitog egregatnog stanja Profo ...prosto varniči iz svake tvoje reči
Drago mi je da si tu, na Blogu mislim :cmok2:

Back