(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)
MOZGALIČICE
(zapis misli koje nastaju vremenom iz svačega)
1. Kada se za nešto ima želje i volje, vreme samo dodje da se u njima pronadje.
2. Pametan uživa u sitnim različitostima a suštinskim istovetnostima.
Pametan ume da različitost koristi za zajednički hod napred, sebičan pokušava da različitost ubije prepravljajući je prema sebi jer je ubiti drugog lakše nego sebe oživeti.
3. Pametan se zamisli......sujetan sve zna
4. Kada jednog trena pogledaš u mene i vidiš sebe, onda je vreme u kome smo bitni.....isteklo. Koje vreme dolazi posle bitnog vremena?
5. Mnogo je teško nahraniti nekoga ko je gladan vaše ljubavi ako nemate sa čim.
6. Ne postoje ljudi koji su sami. Postoje samo ljudi koju su izabrali da budu sami....sami sa sobom ili sami sa drugima.
7. Moja smrt je ....kada tudja traženja i zahtevi, rečeni i nerečeni, učinjeni i neučinjeni, ubiju svu moju živu želju za davanjem.
8. Najbolji način da ideš napred je kada nemaš kud nazad.

9. I za kraj, da nasmejemo jutro, malo muško-ženskih odnosa
„Želim mirnu vezu“ reče on
„I ja“ reče ona sva sretna zamišljajući mir, bliskost, nežnost
„Ok, ostavi me na miru onda“ reče on

OJHAAA
PS Dobro vam jutro.....oblačno...tmurno.....umorno... ajmo dalje, još jedan krug
.....
PS Dobro vam jutro.....oblačno...tmurno.....umorno... ajmo dalje, još jedan krug