MOZETE LI SE OSLONITI NA FRAJERA..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e to ti je muskarac ,, da plati pa posle da pipa ,, jel si na to mislila ,silikonske grudi ??? salim se -- khm podrska -- ooovaj vise volim da sam ja nekome oslonac , a muskarac zna se zasta sluzi ,,, ma pustite me , ja sam nesto na kraj srca , malodusna , neki jos spavaju ,, oslonac ?? eno ga hrče

Ovde mnogi pominju samostalnost.Ok i ja sam vrlo samostalna ali to ne znaci da ne znam i ne zelim da ja i moj partner budemo tim.Zelim ne samo da se mogu osloniti na njega i da ce odraditi svoje, kao i ja uostalom, vec da znam da je svestan sebe, svojih odgovornosti i da kazem duznosti u nasem odnosu u svakom momentu.Pri tom treba napraviti ravnotezu izmedju realnih i prevelikih ocekivanja.Prevelika mogu odvesti u razocaranje dok realna cak mogu pomoci partneru da poboljsa svoj kvalitet, svoje granice i prioritete jer neko ko sam sebi ne moze biti oslonac u zivotu ne moze to biti ni drugome.Dalje,po meni je jako bitno Znati se osloniti na nekog.Mnogi cesto imaju ali ne razaznaju podrsku osobe ili okoline sto opet znaci da problem nije u Frajeru ili okolini vec u nama... jer se NE ZNAMO osloniti.dakle..Znate li se oslobniti i sta ocekujete pri oslanjanju na partnera..

Ovako kratko Ne ..znaci i to da se iskljucivo volimo osloniti na onoga kome najvise verujemo – na sebe Same...
Licno volim ljude na koje se mozes osloniti jer mislim da ne mozemo sami i da covek nije sebi ..ostrvo. Osloniti se na nekog znaci i podeliti nesto sa njim ili se nadopunjavati.

Gazdarica:
Nisi mala, znas valjda i sama da se brines o sebi...

Ovo mi je posluzilo kao primer:

U redu je to ali zar nije mnogo lepse ako ima neko ko isto tako brine o nama.Kada smo bolesni od gripa pa nam donese solju caja i odradi masu drugih stvari. Ili komunikacija kao vrsta oslonca..Dodjes kuci sa posla nadrkana sva i zelis to podeliti sa nekim.. i On je tu i SLUSA te...Za mene jedean od bitnih oslonaca..Da me saslusa .. :-D

Kod nadanja..treba biti realan i napraviti ravnotezu izmedju stvarnog i moguceg..ne treba imati prevelika ocekivanja dok se ne uverimo u suprotno jer nas takva mogu dovesti do razocaranja u partera i njegove spremnosti i mogucnosti da vam dozvoli da se oslonite na njega..I da se ponovim opet..Neko ko sam sebi ne moze biti oslonac u zivotu, tj.ne zna svoje mogucnosti ne moze to biti ni drugome.

muvalo:
Ma, imam ja oslonac i poverenje ali sam malo matora da ne bih racunala i sa tim :)
Ne kazem da to radi - nisam nista primetila i nije mi nista rekao - ali ne mislim da je nemoguce, tj. mogu da zamislim okolnosti u kojima je -njemu- tesko reci ne :) To je sve.

Eeeeee, sada me zbunjujes. Sta znaci to ..matora. ja mislim da se bas poverenje i oslonac na partnera stice godinama i zajednistvom..:grin:

Ne, ne, pogresno si me shvatila: matora u smislu da vec dosta dugo zivim :) imam dosta drugara i videla sam i cula (i dozivela) sve i svasta: statistike su porazavajuce :)
sto se tice vernosti, mislim.

znaci: zivot nije 2+2_je 4 - znam da je super covek, verujem da ne zeli da me prevari, ali nisam bas sigurna da me nije prevario :) uh, jel sad jasnije?

Aaaaaaa.. ti ces veceras nacisto da me ubedacis.. Vernost..jedno od primo ..pitanja.Sta je vernost ..uopste? A sto se tice statistika ..one su cudo jedno ..sve zavisi gde ..kada i od koga..a evo jedne vickasete.... Statistika kaze da sexualni odnos obicno traje 36 min.Od toga 5 minuta predigre, 1 minut hebanja, i 30 minuta ubedjivanja da ce drugi put biti bolje.. ..ojhaa:-D

muvalo:
znaci: zivot nije 2+2_je 4 - znam da je super covek, verujem da ne zeli da me prevari, ali nisam bas sigurna da me nije prevario :) uh, jel sad jasnije?

Meni ..jeste..evo i zasto ..ako nisi sigurna da bas nije ..sto se time opterecujes..ako se ne uklapa u onu vickastu statistiku i svih 30 min.je aktivan..shta te briga..uzivaj..:wink:

Back