- Poruka
- 86.572
sto ubrza...ima nas spori na ocimabilo je zabavno sa pandama..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ubrza...ima nas spori na ocimabilo je zabavno sa pandama..![]()
zezate ti i Bole..nije valjda da je pored 9 pandi i 1 maltezer...Daaaa...
![]()
Neka si joj rekao!sto ubrza...ima nas spori na ocima![]()
stavis naocare pa ubrzassto ubrza...ima nas spori na ocima![]()
A znaš ti nas dvoje, sa okom sokolovim.. mi nađemo što niko ne nađe..zezate ti i Bole..nije valjda da je pored 9 pandi i 1 maltezer...![]()
Ja mislio konkurs ce do nedelje biti otvoren,da sutra odem kod komsinice ima bolju rezoluciju,pa u miru da pregledamo...kad Nina mi pokvari plan.Neka si joj rekao!
moracu da vam nadjem nesto teze pa da vas onda vidimA znaš ti nas dvoje, sa okom sokolovim.. mi nađemo što niko ne nađe..![]()
ne bih ja da si rekao za komsinicuJa mislio konkurs ce do nedelje biti otvoren,da sutra odem kod komsinice ima bolju rezoluciju,pa u miru da pregledamo...kad Nina mi pokvari plan.![]()
Eno, usvojila je primedbu.. ti idući put samo daj neki znak..Ja mislio konkurs ce do nedelje biti otvoren,da sutra odem kod komsinice ima bolju rezoluciju,pa u miru da pregledamo...kad Nina mi pokvari plan.![]()
Još samo da ubedi komšinicu da se bolje vidi kad se skineš...Eno, usvojila je primedbu.. ti idući put samo daj neki znak..![]()
![]()
@ves.bole .. ovde nam stižu neki zahtevniji zadaci izgleda.. ne znam oćemo li mi to umeti..moracu da vam nadjem nesto teze pa da vas onda vidim![]()
Neće danas, Nini se već spava, pobrkala je lončiće sa porukama...@ves.bole .. ovde nam stižu neki zahtevniji zadaci izgleda.. ne znam oćemo li mi to umeti..budi pripravan!
umesto zvezde na nebu komsinica ce da vidi 9 pandiJoš samo da ubedi komšinicu da se bolje vidi kad se skineš...
citas me kao knjigu ..spremite se za sutra ..Neće danas, Nini se već spava, pobrkala je lončiće sa porukama...![]()
Evo jedne pande komšija ... aaaa.umesto zvezde na nebu komsinica ce da vidi 9 pandi![]()