- Poruka
- 389.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo...imas oko sokolovo ..i oni odakle sam uzela sliku napisali su 7 a ima ih 8..Jbt, ja našao 8?
Poslao Nini, hebeš spojler, će virite.
Napisao sam ti da nas ne trujes svojim lazima ali je Nina obrisala, medjutim, sada ti vjerujem.Jbt, ja našao još jednu, ukupno 9.
Šaljem Nini ponovo, ajd da vidim ko će da nađe i devetu pandicu?
To je prednost nas Srba, vidimo ono što niko drugi ne vidi.Ne vidim devetu nikako.
Izguglao sam rjesenje, ima ih stvarno 9, ali nema sanse da bi devetu uocio.To je prednost nas Srba, vidimo ono što niko drugi ne vidi.
Zato sam i bio na obuci za snajperistu...![]()
Nema, to je to.Ima 9 pandi..poslao mi je sliku....trazite ih 9 ako bole ne pronadje i 10-u![]()
Ja našao i malog maltezera, jel se važi?Ima 9 pandi..poslao mi je sliku....trazite ih 9 ako bole ne pronadje i 10-u![]()
postavicu kasnije sliku za devetog sto mi je poslao boleIzguglao sam rjesenje, ima ih stvarno 9, ali nema sanse da bi devetu uocio.
Mislim da je onajpostavicu kasnije sliku za devetog sto mi je poslao bole
Hvala ti za slaba rezolucija...to me tesi,kod mene samo 6 meda...bemti rezolucijuI ja 9 za sada.. ali mi je na ovom ekranu slaba rezolucija.. videću kasnije na onom drugom, gde je bolja, da li tu ima još neki meda..![]()
evo ti slicica da ne plakisHvala ti za slaba rezolucija...to me tesi,kod mene samo 6 meda...bemti rezoluciju![]()