Moze pomoc?

• Začetnik teme Začetnik teme canne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

canne

Početnik
Poruka
6
Znaci uzo sam komp i pokusao da monitor povezem vga kablom. Sve sam odradio kako treba medjutim na monitoru pise da nema signala. Pitao sam ljude iz gigatrona oni su mi rekli da trebam monitor da povezem na graficku. Je l zna neko kako to ide? Hvala.

Jel ti je grafika Integrisana,ili eksterna.Probaj dobro taj VGA kabl,dobro i ravnomerno uguraj u oba prikljucka i na kompu i na monitoru.Odsrafi one srafove sa strane nek budu labavi,pa onda probaj lepo naguraj u prikljucak naobe strane,pa onda zasrafi isto na obe strane dobro.

Jel ti je grafika Integrisana,ili eksterna.Probaj dobro taj VGA kabl,dobro i ravnomerno uguraj u oba prikljucka i na kompu i na monitoru.Odsrafi one srafove sa strane nek budu labavi,pa onda probaj lepo naguraj u prikljucak naobe strane,pa onda zasrafi isto na obe strane dobro.

Nije integrisana , zasrsfio sam sve lepo a iz gigatrona su mi rekli da trebam monitor da povezem na graficku , e sad ne znam kako to da izvedem

Znaci uzo sam komp i pokusao da monitor povezem vga kablom. Sve sam odradio kako treba medjutim na monitoru pise da nema signala. Pitao sam ljude iz gigatrona oni su mi rekli da trebam monitor da povezem na graficku. Je l zna neko kako to ide? Hvala.

Ako imaš matičnu ploču sa integrisanom grafikom, uz koju naravno imaš i hardversku grafiku, postojaće dva VGA porta, obično jedan bude horizontalan, a drugi vertikalan.

Sve u svemu ako ti je nov komp, imaš garanciju i neka ti oni to srede u servisu kako i šta :)

Back