Moze mala pomoc oko opadanje kose u pecatima

Antoniceva mala

Početnik
Poruka
2
Dali bi mogao neko da mi pomogne oko ovoga. Primetila Sam pre 3 nedelja da mi opala kosa na dva mesta u pecatima! Jedan Mali, drugi veliki.. mazala Sam neki losion kupljena u apoteci I lekove Ali nista mi je pomoglo. Pocela je da mi opada I kada see cesljam, zaista Sam imala dugu kosu pa Sam morala da je skratim bas zbog toga.
Dali bi mogao neko da mi kaze zbog cega je to, kakav razlog toga, I Dali su vece neke bolssti posto nisam doktoru otisla Jos..

Dali bi mogao neko da mi pomogne oko ovoga. Primetila Sam pre 3 nedelja da mi opala kosa na dva mesta u pecatima! Jedan Mali, drugi veliki.. mazala Sam neki losion kupljena u apoteci I lekove Ali nista mi je pomoglo. Pocela je da mi opada I kada see cesljam, zaista Sam imala dugu kosu pa Sam morala da je skratim bas zbog toga.
Dali bi mogao neko da mi kaze zbog cega je to, kakav razlog toga, I Dali su vece neke bolssti posto nisam doktoru otisla Jos..

Razlog može biti neki stres koji si pretrpela, i samo stanje je autoimune prirode - u suštini, nešto je nateralo tvoj imunski sistem da napada i uništava folikule kose na nekim delovima skalpa. Ovo stanje nije zarazno niti opasno po život, pod uslovom da osim toga nemaš nikakve druge simptome i da si generalno zdrava. U većini slučajeva prođe samo od sebe i kosa ponovo izraste na zahvaćenim delovima, mada ponekad može da se desi i da ne izraste. Mislim da ne postoji terapija koja može sa sigurnošću da spreči opadanje i povratiti kosu na zahvaćenim delovima, evetualno postoje neke kremice koje mogu da uspore opadanje i to je to.

Back