Може ли Тадић да... Ма нема шансе.

Јел има шанси?

• бем лига, можда и може

• ма јок, гори је дерпе од Бошка из емисије Сити

• нема, он је наш европски лидер

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А да ли стварно мислиш да је Тадић способан за тако нешто ???
Или му је можда неко малкице помогао ... :per::per::per:

Pazi, možemo mi da blejimo ovde letnji dan do podne da je on manekenčić bez mozga, nije problem. Međutim, stoje činjenice da je izlaktao prvo mesto u stranci, a bio je, što neko reče, 3. red dok je Đ bio živ. Ućutkao je stranačke frakcije i preuzeo potpunu kontrolu. Tera svoje mandate i usput formira vladu. Opoziciju je sveo na šminku, mada ni do tada nije bila preterano "opoziciona", samo onoliko koliko se mora zbog televizije.
Neka je i njemu šatro debilnom neko i pomogao, on svakako vuče većinu konaca u Srbiji.

Pazi, možemo mi da blejimo ovde letnji dan do podne da je on manekenčić bez mozga, nije problem. Međutim, stoje činjenice da je izlaktao prvo mesto u stranci, a bio je, što neko reče, 3. red dok je Đ bio živ. Ućutkao je stranačke frakcije i preuzeo potpunu kontrolu. Tera svoje mandate i usput formira vladu. Opoziciju je sveo na šminku, mada ni do tada nije bila preterano "opoziciona", samo onoliko koliko se mora zbog televizije.
Neka je i njemu šatro debilnom neko i pomogao, on svakako vuče većinu konaca u Srbiji.

Svi ti hvalospevi koji naseg mucenog predsednika predstavljaju kao makijavelistickog velikog majstora politike se mogu svesti na 'ubili Djindjica, a SRS se raspao'.

Svi ti hvalospevi koji naseg mucenog predsednika predstavljaju kao makijavelistickog velikog majstora politike se mogu svesti na 'ubili Djindjica, a SRS se raspao'.
Ne mislim da je neki veliki majstor politike, naprotiv, mislim da je u za to bitnim veštinama potpuno prosečan. Prosečno mudar, prosečno dalekovid, prosečni spletkaroš, prosečni manipulator....Tuga je što i on tako prosečan odskače od svoje konkurencije. Ako i padne na nekim sledećim izborima, vrlo brzo će se ponovo dići, jer je alternativa sve go idiot.
A sumnjam da će lako pasti. Kako god da se glasa, DS će biti u poziciji da se mnogo pita. A DS je on, meni je za to dovoljan dokaz činjenica da nije bilo ozbiljnih talasanja u stranci kad je sklopljen ovaj nakaradni brak sa SPS-om.

Al' kažem, možemo i tako "BoTa maneken", "BoTa derpe", "BoTa glumac" :maramica:

Ne mislim da je neki veliki majstor politike, naprotiv, mislim da je u za to bitnim veštinama potpuno prosečan. Prosečno mudar, prosečno dalekovid, prosečni spletkaroš, prosečni manipulator....Tuga je što i on tako prosečan odskače od svoje konkurencije. Ako i padne na nekim sledećim izborima, vrlo brzo će se ponovo dići, jer je alternativa sve go idiot.
A sumnjam da će lako pasti. Kako god da se glasa, DS će biti u poziciji da se mnogo pita. A DS je on, meni je za to dovoljan dokaz činjenica da nije bilo ozbiljnih talasanja u stranci kad je sklopljen ovaj nakaradni brak sa SPS-om.

Al' kažem, možemo i tako "BoTa maneken", "BoTa derpe", "BoTa glumac" :maramica:

opet se sve svodi na to da je tajna njegovog uspeha u bespogovornom poslusanju izdatih direktiva. sve sto on treba da uradi je da proceni na vreme koga kad za sta treba da poslusa, u suprotnom je ispusio. najveca njegova briga svake veceri je da ujutro osvane ziv i zdrav, ako jos osvane kao predsednik, masala.

Poslednja izmena:
Glavni grad Kine u vreme posete predsednika Srbije
21017995064a8d17efd20ad684908545_extreme.jpg

Kina i Srbija će "proširiti svoju tradicionalnu kulturnu, prosvetnu, sportsku, naučnu i tehnološku, kao i vojnu i policijsku saradnju, produbiti razmenu u prioritetnim oblastima kao što su turizam, civilno vazduhoplovstvo, zdravstvo, radio i televizija i ostala sredstva informisanja, i podsticaće prijateljsku komunikaciju među mladima i nevladinim organizacijama dve zemlje".

text.php

Са напретком је свршено. Хорде долазе.

the_charge_of_the_mongol_horde.jpg

Back