Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
meni se bas cini da neko ne zna sta je ljubav kad je ne ume opisati,posebno sto preuvelicavanje neke lici na lozenje i zaljubljenost,sto je totalno nesigurno i nestabilno,ljubav je ozbiljna stvar,dvoje u ljubavi istovremeno je retkost u vezi,ljubav i zaljubljenost je cesca i cesto problematicna
- - - - - - - - - -
tako meni nekad kazu jel me volis,volim,a sto nisi zaljubljen u meneeto sve receno
inace, moze da se voli uporedo partner, deca ako ih imate,roditelji, brat, sestr, prijatelji, kucni ljubimac ...itd
svako ima svoje mesto u vasem srcu i svakog od njih volite odredjenim intezitetom uporedo..
zena za sebe ne zna dal voli i ako je zaljubljena reci ce da voli,a pogotovo sto ne zna sta je za muskarca ljubav,sad bi one da nam nacrtaju mi kao ne znamo sta volimo i na koji nacin
Može ali te ljubavi kao i ljudi nisu iste
Bar ja tako mislim
I ne mora nužno da ima i strasti u toj ljubavi a opet možeš da voliš
Strast je nešto što može i ne mora biti vezano za ljubav a ako nekog voliš voliš njegovo srce i dušu
Naravno da se najčešće to oboji i strašću ali ona je u svakom odnosu promenljiva dok je ljubav konstantan pojam
Ja takođe mislim da ima analogije kao ljubav prema recimo psima
Ja ih volim obojicu iako su nebo i zemlja
Samo nemoj neko da poveže da imam istu ljubav prema muškarcima i psima