- Poruka
- 92.518
Retko pijem čistu vodu ali pijem čajeve, sokove, kafu, jedem supu... Čitam da dosta voća i povrća sadrži veliku količinu vode, i preko 90%, pa se pitam, da li može čovek da opstane ako ubacije vodu samo kroz hranu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je jako lose sto radis, pogotovo za bubregeali ljeti svaki dan roknem skoro 5 L tekucine, sto kroz mineralnu, sto kroz sok ili pivo.
Zasto?to je jako lose sto radis, pogotovo za bubrege
mineralna voda u velikim kolicinama nije dobra. pivo takodje a sokovi da ne govorim. bplje da pijes obicnu voduZasto?
Pa bubrezi trebaju raditi, ne treba ih zapostavljati.
Sta krivo radim?
Onu iz pipe?mineralna voda u velikim kolicinama nije dobra. pivo takodje a sokovi da ne govorim. bplje da pijes obicnu vodu
ne vec flasiranu bez posebnih dodataka.Onu iz pipe?
Kloriranu koja ima okus po kemikaliji?
kupi filterOnu iz pipe?
Kloriranu koja ima okus po kemikaliji?
Kupujem Kiseljak, po meni najbolju vodu na svijetu.ne vec flasiranu bez posebnih dodataka.
Mislim da je ovo jako pogresno i upitno. Kazes -pijes kafu-pa pijenje kafe tek pospesuje potrebu za vodom!! posto je kafa jel te diuretik...U sokovima ima vise smeca i secera a ponajmanje vode. A covekov organizam se sastoji oko 70 % od vode pa je zato jako zdravo piti puno vode. Ne razumem kako Vam uopste ovakve stvari padaju na pamet? Nije vam palo na pamet da pitate lekara, na primer...? Ali i dalje mislim-bez vode se NE MOZE-bez hrane nekako i da, samo na vodi ali obrnuto-cisto sumnjam...Retko pijem čistu vodu ali pijem čajeve, sokove, kafu, jedem supu... Čitam da dosta voća i povrća sadrži veliku količinu vode, i preko 90%, pa se pitam, da li može čovek da opstane ako ubacije vodu samo kroz hranu?
Meni je Kiseljak i vise nego dobar.kupi filter
ne verujem da u toj mineralnoj vodi ima previše minerala koji bi se nagomilali u telu... lično, ne volim gazirano. Uvek pustim da izlapi, da ne udara u nosMeni je Kiseljak i vise nego dobar.
Jeftina, mineralna voda kojoj nema ravne.
Meni je najveci gust naliti se toga nakon rucka, pa podrignuti kao covjek.ne verujem da u toj mineralnoj vodi ima previše minerala koji bi se nagomilali u telu... lično, ne volim gazirano. Uvek pustim da izlapi, da ne udara u nos
to je zdravo!Meni je najveci gust naliti se toga nakon rucka, pa podrignuti kao covjek.
може на вишњама трешњама, лубеници, кајсијама... у принципу лети.. док зими на бананама мало теже.. Čitam da dosta voća i povrća sadrži veliku količinu vode, i preko 90%, pa se pitam, da li može čovek da opstane ako ubacije vodu samo kroz hranu?
ne pijem toliko kafe, slatke sokove razvodnim sa vodom ali ipak najviše volim da se hidriram kroz voće i povrće.Mislim da je ovo jako pogresno i upitno. Kazes -pijes kafu-pa pijenje kafe tek pospesuje potrebu za vodom!! posto je kafa jel te diuretik...U sokovima ima vise smeca i secera a ponajmanje vode. A covekov organizam se sastoji oko 70 % od vode pa je zato jako zdravo piti puno vode. Ne razumem kako Vam uopste ovakve stvari padaju na pamet? Nije vam palo na pamet da pitate lekara, na primer...? Ali i dalje mislim-bez vode se NE MOZE-bez hrane nekako i da, samo na vodi ali obrnuto-cisto sumnjam...
Zivis samo na vocu?може на вишњама трешњама, лубеници, кајсијама... у принципу лети.. док зими на бананама мало теже.
то ти говорим из искуства.. углавном једем само воће, те гледам када треба воде пити.. (иначе пијем дестиловану) ...
gledam sada koliko procenata vode ima u raznom voću i povrću. Bio sam ubedjen da je groždje "sama voda" a ono ima "samo" u proseku 81% čiste vode.може на вишњама трешњама, лубеници, кајсијама... у принципу лети.. док зими на бананама мало теже.
то ти говорим из искуства.. углавном једем само воће, те гледам када треба воде пити.. (иначе пијем дестиловану) ...
to je težak minimalizamрецимо, пар дана уназад сам био само на трешњама нисам ни гуцнуо воде...
Ja stvarno ne razumem tu potrebu da se neko...naprasno pravi razlicit. Covek je od preistorije do dan danas-SVASTOJED. Priroda nam ne bio dala ocnjake da ne treba da jedemo meso. I tako dalje-brdo je dokaza da covek nije samo biljojed. P.C. Znao sam coveka-bio vegan, ziveo "100% zdravo"-vezbao, veganstvo, post, duhovnost..preminuo u 59toj godini, pokoj mu dushi.рецимо, пар дана уназад сам био само на трешњама нисам ни гуцнуо воде...
u mom slučaju je nepijenje čiste vode vezano za to da mi je mlaka voda odvratna i stvara mi gorušicu, znači tele mi je odbacujeJa stvarno ne razumem tu potrebu da se neko...naprasno pravi razlicit. Covek je od preistorije do dan danas-SVASTOJED. Priroda nam ne bio dala ocnjake da ne treba da jedemo meso. I tako dalje-brdo je dokaza da covek nije samo biljojed. P.C. Znao sam coveka-bio vegan, ziveo "100% zdravo"-vezbao, veganstvo, post, duhovnost..preminuo u 59toj godini, pokoj mu dushi.
A to ne-pijenju vode je...nemam reci zaista.
1. Voda ne moze da se ohladi?u mom slučaju je nepijenje čiste vode vezano za to da mi je mlaka voda odvratna i stvara mi gorušicu, znači tele mi je odbacuje