moze li neko da mi izradi natalnu kartu?

Eh napokon imam uradjenu NK. Dobri ljudi. Moze li neko da mi malo protumaci sadrzaj. Nemam nikakvo znanje, pokusavam ali mi slabo ide. Interesuje me ljubav, posao, porodica, pozitivno/negativno kretanje planeta. Nesto karakteristicno sto se vidi iz karte. Ne detalji, jer verujem da to oduzima mnogo vremena. Pls.
Hvala unapred
Lkrk.

e pa ovako...
ti si jedna nesebicna osoba, uvek spremna da pomogne drugima, a narocito materijalno jer je za tebe novac sporedna stvar u zivotu; ljudi te lako prihvataju i mozes da utices na njihovo raspolozenje, ali i oni na tvoje; cuvaj se alkohola i raznih drugih sredstava, mogu biti opasni za tebe (cak vodi racuna i o lekovima koje uzimas); volis prirodu i otvoren prostor i imas sklonosti ka umetnosti (boje, estetika);ne volis posesivne ljude i otvoreno pokazujes svoje stavove i osecanja; u ranijim godinama si imao utisak da te tvoji bliznji ne cene dovoljno i ne pruzaju ti dovoljno podrske, ali ces uspeti ako naucis da cenis sebe i budes disciplinovan; ne volis rutine i sablone, vesto izbegavas svaku obavezu koju ti drugi nametnu;u periodu si preispitivanja postignutih stvari i pomalo cudnog osecaja samoce, nepripadanja drustvu koje te okruzuje, ali polako...vec koliko od jula moci ces da krenes u realizaciju nekih planova; za sada isplaniraj i probaj da ostanes optimista kakav si uvek i bio; od 2006 znatno poboljsanje na svim poljima, do tada moguca poznanstva sa poznatim osobama (uticajnim, popularnim) kao i neke prolazne, neobicne veze; budi strpljiv...
srecno :D 8) :wink:

Zahvaljujem za tumacenje 10D. Da ne ispadne da sam nezahvalan, nisam posetio forum odavno, jer sam vec izgubio svaku nadu da ce neko nesto da mi kaze. Reci mi nesto, ako si u raspolozenju, sta sam ja u podznaku i koliko to utice na ovog jarca? Zeleo sam jos nesto ali sam zaboravio sada vec od vremena kada sam prvi put postovao. Ako zelis mozemo i na PP? Hvala jos jednom :) :D

Back