Moze li ljubav da pomiri narod.

Vidi Beskorisnickogimena... malo mi je glupo da te zovem Beskorisknickogimena, jel' moze umesto toga Besa?

Vidi Beso, nadrkane i namrgodjene zene ne trebaju nikome. Znas sta jako pogadja, recimo, svajcarsku desnicu? Svajcarci se sve vise zene Filipinkama i Tajlandjankama - zene vole decu, hoce da radjaju, ne mrze muskarce, nije im ispod casti da skuvaju rucak, sminkaju se, doteruju... cudo od retrogradnosti.

Za to vreme, namrgodjene svajcarske vestice bivaju sve vise namrgodjene, a neka malo vestija uhvati i nekog siptarskog nesrecnika.

Iz ovoga vredi izvuci pouku.

Ja sam malopre slucajno pustio tv i pazi ona emisija o bebama ,u nekom selu sve albanke i nisu ruzne ali oni nasi gde zive i koliko su ruzni katastrofa .Oni se nikad nebi ozenili sa srpkinjom ove nase mnogo biraju.

Evo moja komšinica živ primer. Birala i tražila pravu ljubav. Još uvek traži pravog muškarca kog će verno voleti do kraja života. To joj sigurno neće biti problem jer je napunila 48 i samim tim za kojih 28 godina u prednosti od neke sa 20.

Da samo što te naše sa dvadeset hoće malo da 'prožive', pa da traže pravog muškarca kog će verno voleti do kraja života....i prođu godine...
Sve se može generalizovati pa i jedan usamljen slučaj lorde ;)

Pa nije baš usamljen primer. Ima puno takvih ljudi koji su nesebični u ljubavi i ne vole da koriste druge zbog svojih potreba. Problem je kad samoća postane navika. Tada dodje do devijacije. Isto toliko štetne kao kad ne želiš ljubav već samo da koristiš druge za svoje potrebe. Plastičan primer bi bio kada je neko toliko nemoćan a nezadovoljan radom političara pa umesto da spopadne njih zbog svog života on njima veruje a sa komšijama/moderatorima i korsinicima se svadja. To je isto ljubav, ovaj put prema domovini, ali se usled samoće u istoj to osećanje deformisalo u nešto drugo... A ovi koje rad političara ne dotiče jer su obezbedjeni, kod njih je devijacija prisutna u startu i sve mu je samo hobi i razonoda na tudju štetu.

Back