Може ли једна фотографија променити мишљење свих који се усуде да је погледају?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.608
Следећи чланак/обзервацију написала извесна
Nicola Leon

Свидело ми се, те ево да га пренесем. Просто мами коментаре и реакције.

main-qimg-f0166702a513ea0ce1766265054f898c.jpg

Пре неколико дана фотографија америчке манекенке Кендал Џенер у купаћем костиму постала је вирална и показала је шта је за многе савршено тело код жене. Десно, фотографија Алисе Карсон, 19-годишње астронауткиње која је постала најмлађа особа у историји која је прошла све НАСА-ине свемирске тестове.

Вероватно можете да схватите која је од ове две боље позната и да јој се дивимо широм света, али ова ситуација нам показује непропорционалну вредност коју друштво придаје преувеличаним стереотипима лепоте. Док се многе жене свакодневно боре да припадају историјским положајима и професијама којима доминирају мушкарци, друштво наставља да награђује сујету и лепоту над стварним способностима и интелектом.

Ја сам прва особа која је ценила женски облик, али ако желимо да ставимо ову астенику изнад невероватно талентованих, посвећених и вештих појединаца попут Алисе Карсон, мислим да то не би било само незнање, већ и изузетно штетно за процену и напредак људске расе.

Meni je ova manekenka neuhranjena.

Vise volim domacicu, zena koja stisne lubenicu medj noge i lubenica pukne.

Dakle jake butine.

I ruke su joj mrsave. Premrsava je za izazov seoskog nacina zivota. Evo vec vidim kako bi se ova fizicka konstrukcija ponasala kada joj natovaris dzak kukuruza na ledja...

Meni je ova manekenka neuhranjena.

Vise volim domacicu, zena koja stisne lubenicu medj noge i lubenica pukne.

Dakle jake butine.

I ruke su joj mrsave. Premrsava je za izazov seoskog nacina zivota. Evo vec vidim kako bi se ova fizicka konstrukcija ponasala kada joj natovaris dzak kukuruza na ledja...
она је само за гледање. Нема пипања. Бар не за тебе :)

кад би јој тако реко можда би те се ужелела?
Sumljam.

Obicno se ljudsko telo dovodi do maksimuma perfekcije samo da bi sluzilo kao alat za sticanje materijalnih dobara, slave. Ja nemam dovoljno da je platim.

Oduzmi bodibilderima instagram i nijedan nece bildovati.

Zato treba da stavimo tacku na velicanje zena i emancipaciju
ohhh osetljiva temilica za tebe:lol: pa kako bi ti i ja komunicirali da nema emancipacije..kako bi ti zena privredjivala,i krpila kucni budzet...i kako bi ja onda znala da si ti moj drugar...:telefon:

Back