moze li dota 2 na 2gb ram memorije

Siguran sam da je sa botovim zahtevnije, ali zato napravim lobby online, na njihovom serveru, a posto ne hostujem server, ne trosim CPU na botove.
Proverio sam sad na CPUZ i kaze da mi je RAM u Single modu.

Nisam bas siguran kako se stavlja memorija u dual mode, na netu kazu nesto da moras da je povezes na odgovarajuce slotove, a posto imam samo dva slota, koja korisitm, a u single je modu, verovatno ima neko podesavanje u BIOS-u.
Pogledacu to danas. :)

Primetio sam da mi igra bolje radi kada promenim prioritet process-a dota2.exe u Task Manageru. Ako je Normal (sto je default vrednost), fps zna da padne na 20-25 nekada, sto i nije za igru.
Kada promenim prioritet na High fps ne pada ispod 30, mada opet, probao sam samo na jednoj igri, ali eto, izvuce se koji frejm viska.

pa i ja sam na high,ali ne moras to da radis uvek,nego ima komandne linije...samo dodaj tamo u steam komandu za dotu 2,samo ovo "-high". bez navodnika,naravno. i baci oko na ovo:

http://aboutdota2.tumblr.com/post/106987558523/dota-2-ultimate-performance-guide-improve-fps

zatim,ne postoji podesavanje za dual channel,nego memorije mora tako da se postave...moras imati dva ram modula i 4 slota. dva u jednoj boji,druga dva u nekoj drugoj boji. jedan modul treba postaviti u jednu boju,drugi modul u drugu boju,prosto. ali tebi izgleda losa ploca,ako ima samo dva slota,koja su ti vec sad zauzeta sa dva modula,onda si na single modu i kraj price. veliki minus za dotu 2,jbg.

Vidis nisam to znao za dual channel. Ja posto imam samo dva slota koji su popunjeni izgleda sam ogranicen na single channel.
A ovo za -high znam, koristio sam to par puta.

Bice patch sledece nedelje, pa mozda malo srede optimizaciju. :)
Mada i na 30-35fps moze da se igra, nekako. :mrgreen:

Back