Ja sam na W7 sa 2GB rama, dual core AMD-om i GeForce 8600GT, znaci starija konfiguracija.
Dok je dota 2 radila na Source 1 engine-u imao sam 30-40 FPS nekada i vise malo, na low detalja, sve gluposti iskljucene, u 1920x1080 rezoluciji.
Ista podesevanja ali Source 2 engine sada, i manje-vise isto (iako su obecali da ce raditi bolje na slabijim masinama), samo sto mi FPS padne nekada sa 30-40 na 2-4 i tako 1-3 sekunde, sto je veliki problem.
Nije to do moje ocajne konfiguracije

koliko je stvar optimizacije jer i oni sa jacim konfiguracijama koji imaju po 80 FPS su prijavili da im frame rate padne sa 80 na 20 recimo.
Vec nedelju i po, mozda i dve cekam da srede to, jer u ovom stadijumu mi je igra neigriva (osim sa botovima, jer tu mi nije bitno da li izgubim ili sta vec) jer mozda na svakih 1-2 sekunde, padne framerate sto je dovoljno za greske, nekom mozda ne smeta, meni smeta.
Desavalo se to i u Source 1, ali desi se jednom mozda u partiji od 45 minuta, a sada se desi pa bar 20 puta minimum tokom partije. Stvar optimizacije, i izbacuju patcheve svakog dana, ali problem je tu jos uvek, valjda ce srediti uskoro.