"Moždana magla" nakon kovid-a mogla bi biti rezultat toga što virus menja kičmenu tečnost pacijenata

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.370
https://www.studyfinds.org/covid-brain-fog-spinal-fluid/

SAN FRANCISKO, Kalifornija (StudyFinds.org) – Slučajevi „moždane magle“ među pacijentima sa COVID-om postaju sve češći, čak i među ljudima koji se oporavljaju od blage infekcije. Sada, nova istraživanja konačno pružaju neke potencijalne odgovore na to zašto ljudi imaju poteškoća da se koncentrišu, jasno razmišljaju i obavljaju lake dnevne zadatke nakon borbe sa COVID-om. Tim sa Univerziteta Kalifornija-San Francisko kaže da magla u mozgu može biti rezultat toga kako virus menja kičmenu tečnost osobe - baš kao i druge bolesti koje napadaju mozak.

Magla u mozgu posle COVID-a je verovatno mnogo češća nego što većina ljudi shvata. Jedna nedavno objavljena studija koja se fokusira na kliniku za post-COVID u Njujorku pokazala je da je zapanjujućih 67 odsto od 156 oporavljenih pacijenata od COVID-19 iskusilo neki oblik magle u mozgu.

AASZ2Qa.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
SAN FRANCISKO, Kalifornija (StudyFinds.org) – Slučajevi „moždane magle“ među pacijentima sa COVID-om postaju sve češći, čak i među ljudima koji se oporavljaju od blage infekcije. Sada, nova istraživanja konačno pružaju neke potencijalne odgovore na to zašto ljudi imaju poteškoća da se koncentrišu, jasno razmišljaju i obavljaju lake dnevne zadatke nakon borbe sa COVID-om. Tim sa Univerziteta Kalifornija-San Francisko kaže da magla u mozgu može biti rezultat toga kako virus menja kičmenu tečnost osobe - baš kao i druge bolesti koje napadaju mozak.

Magla u mozgu posle COVID-a je verovatno mnogo češća nego što većina ljudi shvata. Jedna nedavno objavljena studija koja se fokusira na kliniku za post-COVID u Njujorku pokazala je da je zapanjujućih 67 odsto od 156 oporavljenih pacijenata od COVID-19 iskusilo neki oblik magle u mozgu.

Pogledajte prilog 1088329
Da, to je sada glavna tema za istrazivanja jer se ispostavilo da pozitivno testirani, a koji nisu imali ama
bas nikakvih simptoma, imaju problema sa "mozgom", a tu su i ucenici, studenti, obicni radnici, ali i menadzeri,
politicari, znaci jednostavno svi slojevi drustva. Kognitivne su mogucnosti suzene, umanjene i to traje i
7-9 meseci, posle se ponovo postaje "cist u glavu".

Da, to je sada glavna tema za istrazivanja jer se ispostavilo da pozitivno testirani, a koji nisu imali ama
bas nikakvih simptoma, imaju problema sa "mozgom", a tu su i ucenici, studenti, obicni radnici, ali i menadzeri,
politicari, znaci jednostavno svi slojevi drustva. Kognitivne su mogucnosti suzene, umanjene i to traje i
Ybt, pa kod nas covid i ta mozdana magla kod politicara zadnjih tries godina!

Vade se na foru a glave im šuplje od rođenja.

Za vakcinu moraš savršeno zdrav da budeš i jedno mesec dana da se čuvaš. E sad dal je to moguće pa naravno da nije kada ima toliko dnevno novozaraženih omikronom.

Imati koronu i ići primiti vakcinu je ravno samoubistvu.

Ali govnarski krizni korona štab to nikada neće reći jer im je bitan samo što veći broj ljudi da se ubode.

Sluge zapada jbg.

Vakcina je totalna Laz.

Imam dokaz.

Udjem u zemlju gde je za ulazak potreban samo negativan PCR test nista certifikat i primljene vakcine jer i oni prenose zarazu i nista certifikat o prelezanom virusu jer navodno moze u to vreme dok on traje ponovo osoba da se zarazi samo PCR test je vazan.

Resim da odem do prodavnice sportske opreme dok mi jos vazi PCR test i vidim izdaleka kako prodavac na ulazu vraca 3 coveka nazad.Dodjem do ulaza i pogledam unutra i ne vidim ni jednog kupca samo jedan prodavac stoji na ulaz a nekada ih je bilo 10 jer je velika prodavnica,Pita on mene da li imam certifikat ja mu kazem naravno da imam vazeci PCR test a on meni kaze a to ne vazi ovde samo certifikat o vakcini,ja mu kazem sledeci put kada ovde budem prolazio stavicete veliki katanac i bice propala prodavnica on je samo slegnuo ramenima.

Pa zamisli udjem u Drzavu po njenim propisima sa negativnim PCR testom i nisam rizican za 8 miliona stanovnika kolika ih ima u Drzavi a rizican sam da udjem u praznu prodavnicu jer tu PRC test ne vazi.Pa jel znate kada cu da se vakcinisem nikad, a mozda ni tad.To je moja definitivna odluka za vjek vjekova.

Back