W.A.S.P. Poznat Poruka 9.005 03.12.2006. u 17:57 - Mozda #101 Dirk: ...chicha Mica i gotova pricha...ko prehivi zhene sa krste....ma ni pakao mu nece biti stran Kliknite za proširenje... hahahahaha
Dirk: ...chicha Mica i gotova pricha...ko prehivi zhene sa krste....ma ni pakao mu nece biti stran Kliknite za proširenje... hahahahaha
Cupavka Domaćin Poruka 3.593 03.12.2006. u 23:49 - Mozda #102 Dirk: ...chicha Mica i gotova pricha...ko prehivi zhene sa krste....ma ni pakao mu nece biti stran Kliknite za proširenje... Hm,..nemoj da te zene s' Krste dofate, takvog zavojitog, pa da prsnes kao napolitanchica...od cokolade ....nisu sve fine kao ja
Dirk: ...chicha Mica i gotova pricha...ko prehivi zhene sa krste....ma ni pakao mu nece biti stran Kliknite za proširenje... Hm,..nemoj da te zene s' Krste dofate, takvog zavojitog, pa da prsnes kao napolitanchica...od cokolade ....nisu sve fine kao ja
Dirk Primećen član Poruka 848 04.12.2006. u 11:53 - Mozda #103 Cupavka: Hm,..nemoj da te zene s' Krste dofate, takvog zavojitog, pa da prsnes kao napolitanchica...od cokolade ....nisu sve fine kao ja Kliknite za proširenje... hm...ev miran sam...ko bubica
Cupavka: Hm,..nemoj da te zene s' Krste dofate, takvog zavojitog, pa da prsnes kao napolitanchica...od cokolade ....nisu sve fine kao ja Kliknite za proširenje... hm...ev miran sam...ko bubica
Dirk Primećen član Poruka 848 04.12.2006. u 12:02 - Mozda #105 Cupavka: bubica...u gacama... Kliknite za proširenje... a ta bubica nikad nije mirna...