Možda sam luda, ali nisu tu čista posla

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
11.291
Da li u vašem kraju ove godine ima komaraca ? U ovo doba obično nas jedu toliko da smo se , kao i obično snabdeli već na početku leta,raznim tečnostima, aparatima , komarnicima... a njih ni od korova.
Živim na Paliću i uvek je veliki problem sa njima. Ove godine ni jednog ne videh. Čime su nas to isprskali, ozračili ili šta već pa da ih nema ?

Možda je bila pogodna klima da ih pobiju dok se još ne izlegu... ima tu neki fazon, kad mogu da ih prskaju, kad ne mogu, pa onda od godine do godine bude ogromna razlika. Ovog leta su bile velike vrućine i dug suv period, pa nisu stigli da se namnože, a moglo se ići oko reka i bara i trovati ih...

Zivim u Bloku 70 na Novom Beogradu, kod mene ulaze, ali koristim one tablete protiv komaraca.
Koliko sam primetila, nisu ih prskali ovog leta ili mi je to promaklo.
A kad mene ujede komarac, ne mogu Vam opisati kako reaguje moja jadna kozza.
Od vise uboda dobijam obavezno temperaturu.
Da li ce ih uopste prskati ovog leta???

I ja sam se tom temom bavila skoro :D Zivim na 150m od Save, u nasem kraju prvi fasujemo od komaraca. Prosle godine nisam mogla izaci na terasu od njih, u usta su mi uletali, a ove godine nisam videla NI JEDNOG JEDINOG!
Koliko znam nisu ih prskali. Ne znam sta je u pitanju.:think:

Verovatno neko kosmičko zračenje :think: :hahaha: :per: :lol:

Ima i to svoj razlog.
Bolje da bude manjak komaraca, nego višak bubamara :roll:
Kod mene je bilo bubamara na izvoz ove godine.

Da li u vašem kraju ove godine ima komaraca ? U ovo doba obično nas jedu toliko da smo se , kao i obično snabdeli već na početku leta,raznim tečnostima, aparatima , komarnicima... a njih ni od korova.
Živim na Paliću i uvek je veliki problem sa njima. Ove godine ni jednog ne videh. Čime su nas to isprskali, ozračili ili šta već pa da ih nema ?

Ja živim u Kanjiži i zaista dobro kažeš, nema ih ove godine kao inače. Imam jednu poznanicu čiji muž vozi onaj aviJon što zaprašuje komarce i kaže, ništa specijalno ni novo, sve kao inače. Kanda su se opametili pa počeli da prskaju kad se gamad mresti, tada je jedino efikasno, a ovi naši bar dosad stalno prskali kad ih ima najviše, time ništa ne postižu, ubijaju već postojeće, a novi se i dalje izležu. Bar ja mislim i nadam se da je tako:)

Kako ih nema??? Ima, ima, ili su se ti svi tvoju preselili kod mene. :D

Sreca pa imam lampu ubicu. :zaljubljena:

Back