nekad kad bacim oko na ovu rubriku procitam neka pitanja teme ocigledno mladih muskaraca koji o zenama jos ne znaju mnogo...prirodno je to da se istrazuje ispituje...mnoge od nas su stvarno nedokucive teske, malo dostupne pa se u svakom javi strah...Eto onako iz cista mira pade mi na pamet sta je svojevremeno mene i moje drugarice impresioniralo kod muskaraca...recimo bio je zanimljiv onaj koji je umeo da me zasmeje...da smisli neku salu ili bude kako kazu u drustvu muskarcina zezator neko ko je neustrasiv i siguran u sebe...Mnogi su bas zbog svoje nesigurnosti sedeli u cosku na zurkama i cirkali a nisu umeli rec da kazu...Ponekad bih i bila zainteresovana...on cuti posmatra ne istrcava se...e sad cuti sto je mudar ili sto je glup? to odmah nije jasno..u svakom slucaju kad se sa nekim dobro zabavis ne zaboravljas ga...mi zene posle itekako pricamo o njemu...Necu zaboraviti nikad svog druga Micketa koji je sad na visokom poolzaju i jaaako ozbiljan kad je smislio kako da impresionira zenski svet pa naucio da gleda u soljicu...Pojma nije imao ali je oko njega uvek bilo puno devojaka i veseli smeh...zato mislim da nije istina da sve zene gledaju muskarca kroz pare to ih ne cini srecnima kao neki zabavnjak i veseljak...Jel dosta bre?