MOZDA JEDNA OD NAJZANIMLJIVIJIH TEMA DO SADA

Shinoda:
esperanca137:
Dvadeset i kusur godina!!!!!! - hvala - bas lepo sto tako mislis :lol: Mislim da si se malo preracunao,ali nema veze.Svi smo mi ovde mladi duhom,bez obzira na godine. :wink: Ako neces da dodjes, ne moras,ima ovde ljudi koji vole da se druze, tako da nam neces mnogo nedostajati :P :D
Ne kazem za sve, pobogu, ali koliko ja vidim dosta ljudi ovde vec ima decu i posao...
Rado bih se ja sa vama druzio, ali face it... bilo bi xtra komicno! :lol:

ma pusti je shinoda,razumeli smo svi sta si hteo da kazes :wink:
i ne sudim o ljudima na osnovu godina,to je bila sala :!:

kapish? 8) ne ljutis se valjda? :(

SumMer_Jam:
Shinoda:
esperanca137:
Dvadeset i kusur godina!!!!!! - hvala - bas lepo sto tako mislis :lol: Mislim da si se malo preracunao,ali nema veze.Svi smo mi ovde mladi duhom,bez obzira na godine. :wink: Ako neces da dodjes, ne moras,ima ovde ljudi koji vole da se druze, tako da nam neces mnogo nedostajati :P :D
Ne kazem za sve, pobogu, ali koliko ja vidim dosta ljudi ovde vec ima decu i posao...
Rado bih se ja sa vama druzio, ali face it... bilo bi xtra komicno! :lol:

ma pusti je shinoda,razumeli smo svi sta si hteo da kazes :wink:
i ne sudim o ljudima na osnovu godina,to je bila sala :!:

kapish? 8) ne ljutis se valjda? :(
Boze sacuvaj...naravno da se ne ljutim! :wink:

gleam neshto...niko ne napisa isqstva...pa reko aj da budem pionir

e vaaaako...ja visio po tom mondo chatu...i krenem posle 5-6 meseci chatovanja da dolazim u sobu 25+ ...i tamo se svi oduzheve mojom pisanijom...i kao kad dolazish u bg javi se da se zezamoooo...i proshlo neko vreme...ja u bgu...javim se...dodji na banovo brdo tu i tu...odem ja...docheka me neki lik sa chata...ja sam bio ubedjen da je tu negde moje godishte...kad shipack...lik ima 25banki..nem predrazude za godine al neobichno mi da je to on...krenemo nas dvojica na gajbu...i lik pochne da me masti...kao studira etf...al kao ko zna kad tje ga zavrshi...pa kao vodi radnju za prodaju mob telefona...dodjemo u stan...tu jedan klinac koji provodi 25 sati dnevno na tom chatu...zatim lik koji nosi crvenu majcu sa 4s...neke dve devojke...ubrzo pristizhe lik koji pricha kako je on progutao pejotl..pa je sa nekim ortakom neshto pio...znate one priche kao kad imash 16god...pa se hvalish kako si se u gradu odvalio...pojavljuje se josh jedna devojka..znachi nas 8 uqpno..e sad..ja zaista nisam imao shta da pricham sa njima..taj lik za pejotl lazhe..ovaj shto ima 35 lazhe(da ne pricham u detalje shta lazhe al lazhe)..ovaj klinac pored mene..chuka u telefon i samo me zapitqje za ljude s chata..ko je koji nik..ovaj shto ima 4s samo sedi i tjuti...ako progorovi - katastrofa...jedna devojka onako deluje ok..ova druga u fan gospodara (i nosi novine republika) u fazonu nevladinih organizacija i tako toga..pricho bi s njom...al ona sedi preko puta a trulo mi da se separatishem na taj nachin...ova 3tja devojka shto je pristigla...nosi chizme sa 20cm shtiklom..i jedno pola kile shminke nabacane u random fazonu...na prvi pogled se vidi da joj je stoja uzor...i tako sam ja izblejao tu jedno sat-dva..poshaljem poruq drugaru "okreni me"...javi se na telefon...."e ljudi moram da palim...zvao me drugar da mi da kljuch od gajbe..kod njega notjim"...i to bi bilo to...sa tom devojkom shto voli gospodara sam recimo u kontaktu(nismo se videli od tad al ona planira put chachka)...svi ostali su nestali chim sam izashao iz tog kletog stana

Back