Mozda je moglo drugacije...

Ponekad pomislim da sam morao drugacije s tobom,ali sta cu nek’ to ide na moju dusu,postala si sve ono sto si mrzela,a ja se danima pitam da li sam mogao uciniti nesto d a te sprecim, Bilo kako bilo tu smo gde jesmo,nazad nema a mozda je I tako bolje,nekad su svi mislili da ti nisi za mene a sad svi znaju da ja nisam za tebe.Ironicno i pomalo smesno…svaki atom snage sam ulozio da ispravim sve to da krenemo iz pocetka da se nadamo boljem ako vec bolje nismo znali al to je ocigledno bilo malo…Drago mi je da je nas bolan kraj bar tebi doneo “lep pocetak” koliko je dobar shatices I sama jednog dana kad pocnes da ispastas greh za grehom,mozda se tada zapitas da li sam ja imao pravo na jos jednu sansu…Nije mi zao sto te ima drugi,vec mi je zao sto ides putem koji ne bih pozeleo nikome a ja ne mogu da pomognem…Opet na kraju svega mirne duse cu posmatrati kuda ide sve ovo,sta cemo oboje postici…Mozda smo jednostavno bili isuvise razliciti da bih bili zajedno…Ne zelim da te gledam kao sto te svi gledaju,ja cu zauvek cuvati sliku one devojcice u koju sam se ja zaljubio I koju sam samo ja znao…

Back