ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
@Zoro
Sa svim shto si napisao se potpuno slazem, u oba posta...Ova tema nema veze sa mojom strukom...ja sam buduci inzenjer prerade drveta....ali definitivno ima veze sa verovatno mojim trenutnim emotivnim stanjem. Tachnije imam manjka emocija, a "vishka" pameti. Kad se zaljubim, nekako mozak spontano prestaje da radi tolikom brzinom...ali sada prosto...imam vishka vremena za neka razmishljanja i ovo je jedno od njih. I tako...
Pa da, mnogi smo ovde iz te dosade pa piskaramo sta nam padne na pamet, sto opet ne znaci da cemo dugo biti u takvom emotivnom stanju, cak ni da cemo biti ovde uopste.
Svi imamo potrebu za emotivnom ispunjenoscu, mada cesto ulazimo u paradoxalne situacije da kad imamo emocije onda ih se plasimo ili ne zelimo, a kad ih nemamo onda ih zelimo. Naravno da i jeste normalno (i jedino ispravno) traziti pametniju pricu i emotivnu ispunjenost, mada cesto to bude samo kratkotrajna bajka stvorena u nasim glavama, san koji smo u startu svesni da nema sanse da potraje i da ce se rasprsiti bas kao i talas koji kad tad mora lupiti o obalu. Bas kao i san o emotivnom robotu kojeg cemo ukljuciti kad nam treba i posle iskljuciti. Al ko ne bi voleo takvog robota?