Mikulcica
Zainteresovan član
- Poruka
- 454

Tom Cruise u Top Gun-u....
Pre toga je snimio i manje poznat film "Legend"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grdno se varaš.
havijer bardem je bio poznat i prije po filmu ''Život je more'' ...mislim da se tako zove.
A i koga je briga,zao mi je,proslavio se tek u No Country for Old Men.
Ovo sto ste nabrojali su sjajni filmovi ali tek poslije No Country... su ljudi poceli da se interesuju za njega.
Ovo sto ste nabrojali su sjajni filmovi ali tek poslije No Country... su ljudi poceli da se interesuju za njega.
Nisi u pravu, covek je stvarno bio poznat zahvaljujuci filmovima koje su ljudi vec naveli.
Ja sam za njega znala jos tokom '90 a verujem i velika vecina osoba koje prate film.
Ako tako gledamo, relativan je pojam sta je nekoga proslavilo.
Za De Nira moze da se kaze da se proslavio u Kumu II ili Taksisti, ali kad je dosao u BG na FEST '76. skoro niko nije obracao toliku paznju, nisu ga tretirali kao zvezdu. Kad je dosao '78 posle Lovca na jelene onda je vec bila druga prica. Jel to treba da znaci da je njega tek Lovac na jelene proslavio?
Sve zavisi od ciljne grupe, tako da sta je nekoga proslavilo moze biti relativan pojam.
U bre gde njega nisi ranije zapazio
Nisi gledao spanske filmove...jel' crnogorac?
E, pa napravio si propust...
Havijer Bardem je odlican glumac,
a glumio je u gomili filmova od visokih potpetica, sunke, zlatna jaja, mesec i sisa...mnogi su vec navedeni
..Sta cu kad voleDem te uvrnute filmove pune dvosmislenosti, pervezije i cudnih medjuljudskih odnosaops:
![]()