Movies That Made Them Famous

top_gun_maverick_tom_cruise_suited.jpg

Tom Cruise u Top Gun-u....
Pre toga je snimio i manje poznat film "Legend"

A i koga je briga,zao mi je,proslavio se tek u No Country for Old Men.
Ovo sto ste nabrojali su sjajni filmovi ali tek poslije No Country... su ljudi poceli da se interesuju za njega.

Oni ljudi koji ne vide dalje od komercijale od filmova! Havijer Baredem je veliki glumac bio mnogo pre No Country For Old Men.

Shto se teme tiche moj favorit je:

robert_redford.jpg

a odskochna daska do zvezda je film:

4958-large.jpg

A i koga je briga,zao mi je,proslavio se tek u No Country for Old Men.
Ovo sto ste nabrojali su sjajni filmovi ali tek poslije No Country... su ljudi poceli da se interesuju za njega.

Nisi u pravu, covek je stvarno bio poznat zahvaljujuci filmovima koje su ljudi vec naveli.
Ja sam za njega znala jos tokom '90 a verujem i velika vecina osoba koje prate film.

Ako tako gledamo, relativan je pojam sta je nekoga proslavilo.
Za De Nira moze da se kaze da se proslavio u Kumu II ili Taksisti, ali kad je dosao u BG na FEST '76. skoro niko nije obracao toliku paznju, nisu ga tretirali kao zvezdu. Kad je dosao '78 posle Lovca na jelene onda je vec bila druga prica. Jel to treba da znaci da je njega tek Lovac na jelene proslavio?

Sve zavisi od ciljne grupe, tako da sta je nekoga proslavilo moze biti relativan pojam.

Poslednja izmena:
Nisi u pravu, covek je stvarno bio poznat zahvaljujuci filmovima koje su ljudi vec naveli.
Ja sam za njega znala jos tokom '90 a verujem i velika vecina osoba koje prate film.

Ako tako gledamo, relativan je pojam sta je nekoga proslavilo.
Za De Nira moze da se kaze da se proslavio u Kumu II ili Taksisti, ali kad je dosao u BG na FEST '76. skoro niko nije obracao toliku paznju, nisu ga tretirali kao zvezdu. Kad je dosao '78 posle Lovca na jelene onda je vec bila druga prica. Jel to treba da znaci da je njega tek Lovac na jelene proslavio?

Sve zavisi od ciljne grupe, tako da sta je nekoga proslavilo moze biti relativan pojam.

Iskreno jako pametan post (nije sarkazam),slazem se sa tobom,uostalom to je bila i moja poenta.Neki glumci imaju tako dobre filmove i uloge ali izadje neki film gdje razbiju kako su dobro odglumili i svi pocnu da se interesuju za njih tako da pogledaju i neke ranije filmove koji nisu dobili dovoljno popularnosti koliko je trebalo.Naravno nemojte da pomislite da kazem da Bardemovi filmovi nisu bili popularni prije no Country for old Men samo kazem da poslije ovog filma ljudi se mnogo vise interesuju za njega.
Mada bardem je bjese i prije nominovan za oskara tako da vjerovatno i nisam u pravu.
Za mene ga je proslavio No Country... najvjerovatnije sto nisam toliko pratio puno njegove filmove.

U bre gde njega nisi ranije zapazio
Nisi gledao spanske filmove...jel' crnogorac?
E, pa napravio si propust...
Havijer Bardem je odlican glumac,
a glumio je u gomili filmova od visokih potpetica, sunke, zlatna jaja, mesec i sisa...mnogi su vec navedeni
..Sta cu kad voleDem te uvrnute filmove pune dvosmislenosti, pervezije i cudnih medjuljudskih odnosa:oops::D

U bre gde njega nisi ranije zapazio
Nisi gledao spanske filmove...jel' crnogorac?
E, pa napravio si propust...
Havijer Bardem je odlican glumac,
a glumio je u gomili filmova od visokih potpetica, sunke, zlatna jaja, mesec i sisa...mnogi su vec navedeni
..Sta cu kad voleDem te uvrnute filmove pune dvosmislenosti, pervezije i cudnih medjuljudskih odnosa:oops::D

Iskreno,nisam.;)
Ali pocinjem da ispravljam tu gresku.
A gledao sam sunka sunka i jos neke ali ocigledno ne dovoljno...

Back