MOVE YOUR BODY

Sve što mi se sviđa, za mene nije prevaziđeno... Hvala na uputstvu, ali takve komentare za njega sam čula odavno... Ja sam samo postavila pesmu koja mi se sviđa. Nije u pitanju samo ritam, već možda još neka poruka same pesme, melodije ili interesantan spot. Kao što vidiš, ja nisam postavila ni jednu "tuc-tuc" pesmu. Takvih, bezlični ima dosta... nadam se da neće takve da se postavljaju u ovoj mojoj temi... Dakle dok igraš, da osetiš nešto i u duši ili možda i nešto da imaš i u glavi dok slušaš tekst i sl.

PS
- ovo je školski primer jedne totalno bezlične pesme, uprošćena do imbecilnosti what the ****...

Poslednja izmena:
Da, sviđa mi se, dobra je. Znam, Guetta se totalno komercijalizovao, ali ja tu i tamo još uvek mogu da odaberem nešto što mi se dopadne. Eto, volim i da se vratim na svašta nešto staro, povremeno. Ne samo Guetta, on mi je niže na lestvici... Ovakvu muziku samo slušam kada mi se baš igra, inače više volim potpuno drugačiju muziku i druge muzičare, ali to sada ovde u ovoj temi nije bitno... Da nije tako, ne bi mi avatar bila gitara...

tuzki-emoticon-009.gif

Back