motori besnare i skuteri

sto se mene tice ja sam zaljubljenik u motore to vozilo najvise volim ja imam skuter ide kao metak a nema motor koji nisam mazao i to onako muski bmw je dobar i kawa je dobra a od skutera honda forza,seat,sprint fvision,honda,peugeot i aprilia ali seatu ne moze niko da prismrdi on vam je 400 ccm ide kao metak sta vi kazete koji je najbolji.:tick::tick[/QUOT

i ja sam mazao i mazacu motore imam sve te motore za svaki dobar uspeh dobijem po motor ali kawasakiju ne mogu vodu da mu nose zato sto je lud ko konj bmw je malo tezi za voznju a ti skutercici to je za debile koje ne umeju da promene brzinu.

Koji god da imaš motor i brze brzine, savetujem ti da voziš pažljivo i malom brzinom ( sa sve opremom na sebi ).

u bre brate to jako ako ti sudjeno danas ce da tresnes ce da se polomi kaciga i da izgines znaci vozi gopre neki dan zaustavlja me milicija i zasto vozis go reko zato sto mi je vrucina isprave ja joj dam ok vozi kad sam ga naduo na zadnji tocak to mi je kao zastitni znak kad krenem da ga podignem.

Jes ti cuo da se Kawasaki i menjac ne podudaraju?:mrgreen:
Daleko mu lepa kuca!
Suzuki i samo Suzuki forever!
Uostalom samo ce ti se reci kad vidis posto su salonu primerci u istoj klasi.
A jednog dana ti dosadi vise da menjas brzine i da nosis ranac na ledjima pa pozelis da uzmes skuter i .....opet Suzuki Burgman.
A Kawasaki ni nema skutere.:D

To ono sto ima šamlicu mesto sedista i sto ti otpadnu ruke posle 10 km voznje?:D
Mogu da stanem sa kojim god hoces Ducatijem na crtu sa mojom Suzanom koja je duplo jeftinija i nista losija po kvalitetu,cak sta vise.
Znas kako se kaze"Devojka moze da ti bude sa sela,kao i zena al motor mora da bude iz Japana!":)

Moj motor ima srce od Hayabuse i veruj mi da 1340 kubika i 185 ks nije nimalo naivno a kad jos dodam obrtni moment koji je jedan od najvisih u svetu motocikala onda je opravdano ovo sto pricam.
Zvuk Ducatija imas na svakoj Hondi,Suzukiju koji imaju ta dva cilindra ali ono sto je ogavno je kvacilo na Ducatiju koje melje kao da je nesto pokvareno a u stvari tako treba da radi.
Sedeo sam na 1198 na sajmu u Budimpesti i bulja me zabolela posle 2 min. sedenja.
Meni inace motor treba da se provozam ali i da idem na duge relacije za sta taj Ducati ustvari i nije pravljen ali nije pravljen ni za ulicu nego za trke.
Da dalje ne gresim dusu,dobar motor ali ko je lud da za 1098 da 24000 eura i da pritom ide kao japanac od 10000 eura?A odrzavanju je suvisno i govoriti.

Ajd,leba ti, navedi koji to model ima 220 ks i 800ccm!
Takav jos nije napravljen a da je serijski i da mu se ne stavi turbo!
A ako mislis na friziranu masinu onda idi na You Tube pa se nagledaj Hayabuse sa 465 ks!:D
A uz to ide preko 400 km/h!
Znaci,cekamo oznaku tog Ducatija!:)

Desmosedici 9 ima 220 ks,10-ka ima 230,800 kubika,atmosferski dohc motor sa 4 cilindra i 16 ventila.
Nista budzeno,sve fabricki.
I naravno,prvi motor sa karbonskim ramom.Ima i u jednom broju vrelih guma o njemu,prvo nisu mogli da nadju dovoljno dugacku pistu da isprobaju krajnje granice motora,pa je prvenstvena deklarisana brzina bila 330 km/h,medjutim krajnja je bila 350,a i jedva su nasli vozaca koji je smeo da sedne na njega.Mogu i da skeniram clanak,samo da iskopam taj broj

Daj mi link gde mogu da vidim cenu za te motore u prodavnici.:rtfm:
Sve sto sam pregledao ne daje mi te podatke a po tome ispada da to ipak nisu serijski motori nego modeli pravljeni za GP trke i takvi se nece ni pojaviti u prodaji tj. u salonima.
Mi smo ovde govorili o serijskim modelima a cena za taj sa karbonskim ramom je verovatno oko 40-50 k eura sto ga opet svrstava u vanserijske modele.
A takve modele onda imaju i japanci koji su jaci u serijskoj proizvodnji pa verovatno su onda jos jaci u modelima za trke.

moguce da su i za trke,ali desmosedici 10 tesko da neki japanac moze da nadmasi,pogotovo sto je ovo atmosferski motor,japanci furaju turbake i sa dosta vecom kubikazom da bi postigli slicnu snagu kao ducati.
ali eto da ubacimo desmosedici rr koj iima 980 kubika ima oko 200 hp,atmosferac naravno.za njega sam siguran da je serijski model,ali ne znam cenu.

Back