Pozdrav svima, ne okrece mi se vise satelitska antena, dal je moguce da je motor gaglavio od hladnoce? Hvala svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimaju me ove poslednje 2,3 sličice. Naime, imam Digijev komplet (antentu + njihov Hundai risiver + karticu) i antena je nameštena samo za Intelsat(Thor).
Mene zanima da li sa njihovom antenom i njihovim risiverom(HSS 5160 NA) mogu napraviti nešto ovako:
1. Eutelsat(16e) + Thor(1w)
2. Hotbird (13e) + Thor(1w)
3. Eutelsat(16e) + Hotbird (13e) + Thor(1w)
Da li bi mi neko mogao reći šta mi treba od opreme (dodatni lnb , itd), da li bi sve to moglo da ide sa Digijevom antenom i risiverom i koliko bi me to zadovoljstvo koštalo(sa sve ugradnjom)?
Moj komšija ima Digijevu antenu i Humax risiver sa motorom, on hvata bez problema sve sa 16e,19e,13e,1w,4w.
Ako neko ima neki savet ili neku sliku neka mi napiše(što pre, jer je ovo hitno). Unapred hvala.
A ovaj Digijev risiver jel podržava motor, mislim sve radi ok, nemam nikakvih problema?
Koliko košta motor, je li više od 30eura?
Motor košta najmanje 50e a oni bolji i do 100e,ipak ti je bolje da kupiš multiholder i ako treba veći tanjir i opet ti je puno jeftinije od motora
Ma Danijel se nesto tripuje, oce da ga Miki i ja izritamoA nema pojma on pravila, na svim ostalim pdf-ovima su dozvoljeni svakojaki linkovi, sve dok ne remete javni red i mir
![]()
Ma Danijel se nesto tripuje, oce da ga Miki i ja izritamoA nema pojma on pravila, na svim ostalim pdf-ovima su dozvoljeni svakojaki linkovi, sve dok ne remete javni red i mir
![]()