Motociklista od siline udara raznet u komade!

Svim tim budućim motoristima, na polaganju treba prikazivati slike poginulih i obogaljenih takvom vožnjom.
Ima na ortopediji u Sokobanjskoj gomila primera za nauk...

mnogo opasnih stvari sam u zivotu probao jedino sto nikada nisam jeste da sednem na motor upravo zato sto znam koliko je adrenalin jaka droga i sto kad jednom to covek oseti , nakon toga tesko moze sa toga da sidje .

Uh, strašno, zaista. :(
Medjutim, on nije vozio samo brzinom većom od propisane, on je leteo bre! Da zarotira auto i da mu, kako piše "otpadne" ruka, noga da ode metrima daleko.... ma nemoj da se lažemo, to se teško može dogoditi ako se vozi tek malo brže od pripisanog :(

ja sam se jednom vozio na yamahi r1 kao suvozac pozadi i video sam sta je motor vise od tad mi ne pada a pamet .

motori ubrzavaju za 2-3 sekunde od 0-100

najveci problem sa voznjom motora je sto je upravo najvece zadovoljstvo da vozis prebrzo tj da letis i najveci adrenalin i upravo tada se svaka greska placa zivotom.

mada doduse poznavao sam jednog momka koji je poginuo na motoru 40 km/sat

vozio bez kacige , pao sa motora i udario glavom u banderu i poginuo na mestu.

Ja ličnoi da sam neka vlast ne bi nikada dozvolio registraciju sportskih motora za vožnju.
Sportski trkački motori su pravljeni za trkačke staze a ne za ulice.
Postoje lepi motori za tura vožnju kao harli i slični koji niszu za trke već za udobnu dugačku vožnju i to je po meni OK. , a ne neke yamahe i sl što razvijaju stotku za dve sekunde.

ovde se slazem sa tobom. sportske motore bih dozvolio da se voze samo za na to predvidjenim stazama.

jednostavno takav motor je preopasan za onoga ko ga vozi.

voznja motora je za mene identicna skijanju

kao sto se skijas savija u krivini da pravi zaokret iliti karving isto tako motorista se spusta u krivini .

ja veoma dobro skijam i znam da na skijanju svi padaju cak i najbolji - makar jednom .

isto tako je neizbezno da padnes i kad vozis motor. stim sto na skijanju u najgorem slucaju mozes da zaradis neki prelom dok na motoru se uglavnom zavrsavaju takve stvari pogibijom vozaca.

prosle godine su dva motorista u negde junu poginula u ibarskoj magistrali kod Usca tj u dolini jorgovana. Vozili su se njih 3 u grupi , i jedan kamiondzija seko krivinu , prvi ga izbegao , drugi se skucao direkt u kamion a treci pao sa motora i doziveo teske telesne povrede.

zato svako ko je pametan zna da se na motor - ne seda.

takodje je veliki rpboelm sto vozaci automobila jako tesko uocavaju vozace motora narocito stariji ljudi . mnogo ljudi nastrada i zbog toga a ne zbog svojih gresaka.

Poslednja izmena:
sa 17 ipo godina trebao sam dobiti od roditelja "cezetku" 350 kubika.........otac uplatio lovu i cekali isporuku..........napravio cak i malu garazu za motor u dvoristu ................a onda, nesreca u gradu. decko na motoru i njegova saputnica poginuli . otac je istog dana odjavio kupovinu motora...............................danas sam mu veoma zahvalan. ko zna dali bih doziveo 2011..............jer sam bio mnogo besan za brzu voznju motorima.

Back