Motociklista od siline udara raznet u komade!

Возачи аутомобила су бахати и бајкере омаловажавају. Када возим крајњом десном страном, мамлази у аутомобилима ме претичу иако нема места за претицање, јер наилази му возач из супротног смера. Милион пута ми се десило да ауто из супротног смера претиче ауто и иде мени у сусрет надајући се да се може провући, а не може. А шта ја радим? присиљен сам да због будале силазим са цесте и угрожавам свој живот где се деси да паднем са мопеда.

Poslednja izmena:
Возачи аутомобила су бахати и бајкере омаловажавају. Када возим крајњом десном страном, мамлази у аутомобилима ме претичу иако нема места за претицање, јер наилази му возач из супротног смера. Милион пута ми се десило да ауто из супротног смера претиче ауто и иде мени у сусрет надајући се да се може провући, а не може. А шта ја радим? присиљен сам да због будале силазим са цесте и угрожавам свој живот где се деси да паднем са мопеда.

а и бајкери нису цвећке

колико пута ми се догодило да ме павијани на два точка, на путу са једном траком, обилазе упоредо и са леве и са десне стране и то ко зна којом брзином

само прозује

Uh, strašno, zaista. :(
Medjutim, on nije vozio samo brzinom većom od propisane, on je leteo bre! Da zarotira auto i da mu, kako piše "otpadne" ruka, noga da ode metrima daleko.... ma nemoj da se lažemo, to se teško može dogoditi ako se vozi tek malo brže od pripisanog :(

Pri brzinama sudara većim od 80 kilometara na čas otkidaju se spoljni i unutrašnji organi od tela i unutar tela.
Sve je samo pitanje momenta i položaja.

Ja ličnoi da sam neka vlast ne bi nikada dozvolio registraciju sportskih motora za vožnju.
Sportski trkački motori su pravljeni za trkačke staze a ne za ulice.
Postoje lepi motori za tura vožnju kao harli i slični koji niszu za trke već za udobnu dugačku vožnju i to je po meni OK. , a ne neke yamahe i sl što razvijaju stotku za dve sekunde.

а и бајкери нису цвећке

колико пута ми се догодило да ме павијани на два точка, на путу са једном траком, обилазе упоредо и са леве и са десне стране и то ко зна којом брзином

само прозује

Pa još kad mu ga daju samo na jednom točku pa još u centru grada....... Po ceo dan prave turu na potezu trolejbuske linije 22l.
Od Studentskog parka do kružnog toka na Slaviji i samo protutnji Terazijama.Pa ga još zadigne na jedan točak.
Glupo zvuči, ali mi uopšte nije žao tih koji ginu samo jer su hteli da ispadnu šmekeri na motoru.

Back