Motivacioni govor pred Brazil

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Renomirani ste psiholog, trenutno na odmoru na svom skrovitom imanju duboko u prirodi.
Dok vam divlja kornjača jede krušku iz ruke, idilu najednom prekida huk helikoptera koji sleće pravo na vaše imanje.
Izlazi Vulin sa još dva momka u crnim odelima i kreće pravo ka vama.
Kaže kako vas otadžbina treba dok mu kravata poigrava na vetru.

Odluka kriznog štaba državnog vrha je da vi, kao najbolji u svojoj branši, psihološki pripremite reprezentaciju Srbije pred presudni meč sa Brazilom. Imate dva dana za to.

Da li bi prihvatili i kako pristupiti problematici?

Занимљив задатак али џабе ти све ако је друга екипа једноставно боља.

"У овој ситуацији немате шта да изгубите" - није оно што се тражи.

"Замислите да су уместо Бразилаца Шиптари" - то је већ нешто.

Ja bih isprva ladno odbio, ali problem je što sam se malo razgaćio na imanju a tu su zatekli i dve klinke bujnijih poprsja, mogli bi mi svašta napakovati. Praktično sam ucenjen, te ulazim u helikopter trenutno bez neke konkretne ideje kako podići reprezentaciju, iako mi svi resursi Vlade Srbije stoje na raspolaganju...

ko najvise pretrci dobija noc sa dve osobe po izboru

srbija placa

sem najvecih svetskih zvezdi , glumaca , pevaca i sportista( ba su skupi a mozda i nece) , ali svi ostali dolaze u obzir

- - - - - - - - - -

ko da gol - 2 noci

ko asistira - noc

Renomirani ste psiholog, trenutno na odmoru na svom skrovitom imanju duboko u prirodi.
Dok vam divlja kornjača jede krušku iz ruke, idilu najednom prekida huk helikoptera koji sleće pravo na vaše imanje.

Odluka kriznog štaba državnog vrha je da vi, kao najbolji u svojoj branši, psihološki pripremite reprezentaciju Srbije pred presudni meč sa Brazilom. Imate dva dana za to.

Vuline serem ti se usta zajedno s vucicem u paketu ,aj sad mrs

Prvo kad bi me video bi se lecnuo i upitao "Otkud vi ovde? Niste u ribolovu?"
Naime,znamo se-njegovi roditelji i veca i ja smo iz mlađih dana dok je još Aca bio Če...:lol:

- - - - - - - - - -

I ne bi mene zvao već profesora Uroša ,našeg komšiju...:lol:

- - - - - - - - - -

A mislim da tu nema pomoći! Taj poraz je ostavio dubok trag na samopouzdanju koje bi moralo biti stopostotno da bi reprezentacija imala ikakve šanse.
Trenutno su Brazilci ,uz Nemce igrački najkvalitetniji sastav na Sv.Prvenstvu u fudbalu.
Motivacija naših je moguća da igraju za publiku ,da se nadmeću u lepoti te igre,a oni to mogu!

Vulin kada bi dosao,pa pojeo bi ga mrak.Taman bi imao na kome da se istresem,za sve sto mi u zivotu nije valjalo,zbog politicara,a tu dvojicu sto su sa njim,sa komsijam bi ih vezao i pusti da gledaju,pa da mu se posle smeju do kraja zivota..Gde nadje Vulina.

jesam, mada postoje manji sporadični recidivi....

koji beše ono teniser što pred mečeve gleda film hrabro srce, kako bi se naložio i pod tim utiskom izašao na teren...
pokušao bih nešto slično kod ekipe....

dakle, dolazim, predstavljam se, oduzimam im telefone, laptopove, tv, štampu. ekrane strogo zabranjujem kako bih ih uveo u drugačije mentalno stanje.
onda puštam ovu pesmu -

možda, ali utakmicu su odlučile sudijske odluke ali i jedine 2 greške rep. Srbije u utakmici

pa možda je prevagnulo zbog toga, znači da su bili izjednačeni negde, ne može samo zbog toga
al čim tim prate neke afere to utiče na psih. stabilnost i to se možda pojavi u ovakvim izjednačenim mečevima
:D nemam pojma

dobro sudija je kriv al to se valjda i zna da često nisu naklonjeni :)

al čim tim prate neke afere to utiče na psih. stabilnost

apsolutno, odigrali su tako da pre utakmice provokacijama iznerviraju igrače, na utakmici dignu tu 'nacionalnu' tenziju, a u takvim igricama mi obično lošije prođemo

može se reći da su ih opet malo navozali, npr. jedina utakmica koju su izgubili u kvalifik. je bila u austriji, uz slične 'igre'

Poslednja izmena:

Back