mošus

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
otkrila da miriše na mošus. zašto to nigde nisu napisali?! mislim, bitno je pošto ljudi ili vole mošus ili ga ne podnose.. ja sam od ovih drugih. nekako mi miriše na ono što jeste, tj na telesnu izlučevinu, i to mi je dooosta bljak. sad se mislim dal da ga bacim..
Ja ne znam kako mošus miriše. :|
Tj. možda i znam, ali ne znam da je to baš mošus.
Elem, zar ga nisu veštački sintetisali? Sumnjam da baš prirodni mošus trpaju u sve?

Sto ljudi, sto cudi...
Ja znam kako mosus mirise.
Ali to ne moze da se opise. Bar ja ne mogu.
Meni se da budem iskrena nikad nije svidjao, pa tako i biram one parfeme koji ga ne sadrze.
Moja sestra je u svojim dvadesetim godinama koristila neki dezodorans koji je sadrzavao mosus i jedva sam cekala da je to ludilo sa mosusom prodje... bas me je davila njime.
Sta ga znam, neko ga voli, neko ga ne voli.
Ali, sto rece marina - odavno ga nisam osetila na nekoj zeni...
Za mosus kazu da budi sexualnu zelju kod muskaraca, da je zena neverovatno sexy kada mirise na mosus, ne znam da li je to tacno... da ne tupim dalje... ko hoce neka proba.

joj, ja bas volim mosus! obozavam ga! donela sam iz body shopa jednu bocicu mleka za telo i pojela se ziva kada sam ga potrosila... a to je bilo pre godinu i po dana... i jos uek cuvam ambalazu, pa mirisem s vremena na vreme... cini mi se da se ne dobija iz polne zlezde, vec jedne ispod nje, i u vreme parenja ga luchi moshusno govece da privuce zenke... ne znam sto je u nasem slucaju obrnuto, pa se njime mazu zene :) mada, ja ne znam ni jednog muskarca koji voli mosus...

@parka,majke ti, koji ti je to preparat? ja umreh za mosusom, da se bar u onom delta gradu otvorio body shop.... :/

:D
Malo koji parfem ne sadrži u svojoj bazi mošus. Prirodni mošusni miris se može dobiti i iz biljaka, a postoji i sintetički mošus ili beli mošus.
Npr, "Light Blue", "Noa" (Cacharel) .. su ženski parfemi sa jačom komponentom mošusa.
Od muških - "One" (Klein).

Da, godinama koristim mošus, i to u uljani koncentrat. Imam nekoliko vrsta, i, ej, bre, to NE SMRDI :lol:, već fantastično miriše - nije ni "težak", nego, naprotiv, osvežavajući, prijatan, vrlo diskretan (naravno, ako se stavi jedna kap, a ne pola bočice koncentrata).

ja ne shvatam kako se nekome ne svidja mosus,meni je to bas lep parfem i koristim ga,tj moja keva ga kupuje a ja uzimam od nje.miris je jak ali nekako nezan otkud ja znam!

a sad izvinite sto sam malo zalutala ovde!!!

U cetvrtom razredu osnovne sam se " zaljubila "....bila sam sama kod kuce, stala pred ogledalo, uzela maminu sminku i sve ostalo i pocela da se " sredjujem "...znam da sam potrosila celu bocicu od 50ml mosus ulja i da sam dobila svoje kad se mama vratila kuci....sve je mirisalo u kuci na testise bivola narednih mesec dana...od tada ga ne mirisem vise...

...ako je to tema uopshte...:mrgreen:

bas si car
g025.gif

Back