Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Masakr u Boliviji od strane demokrata prema autohtonom narodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokidali te sakali dabogda.Jeanine Áñez Chávez[1] (Spanish pronunciation: [ɟʝaˈnine ˈaɲes]; born 13 August 1967)[2] is a Bolivian politician and lawyer who declared herself the President of Bolivia after the resignation of the government of Evo Morales. She was previously an opposition Senator from Beni. Her politics have been described as right-wing[3][4] and fiercely anti-Morales.[5][6][7]
Añez is described as a right-wing[26][27] religious conservative[28][29] and has been a strong critic of Evo Morales.[30]
![]()
Cuj, nije bilo kvoruma.
A sta ako se vrate sa burek - pauze, pa bude kvoruma?
Pa valjda kad nema kvoruma, onda ne moze ni da prizna, a Boga mi ni da ne prizna nekoga ili nesto...![]()
![]()
![]()
"Jedina Rusija" i jeste partija identicna SNS-u. Skup priglupih, neobrazovanih buzdovana, koji ce glasati onako kako im se kaze s vrha. Imaju i oni tamo svoju Maju Gojkovic, svog Risticevica, svog Martinovica.Preuzeli eSeNeSeSovski model demokratije. DEMOKRATIJA: JA, JA, JA (DemokratiJA, to sam JA, i moJA partiJA).![]()
Rusi su imperijalisti. Ne vole indijance. A i oduvek nipodaštavaju sve države JUžne Amerike.
Ne da ih nisu unistavali, nego su im ruski lingvisti dali gramatiku i pismo.Rusi su jedina imperija koja nije potamanila svoje indijance.
Sta lupas ti
Rusi su jedina imperija koja nije potamanila svoje indijance.
Sta lupas ti
Ne da ih nisu unistavali, nego su im ruski lingvisti dali gramatiku i pismo.
Osnovali im skole i univerzitete. Priravnjali ih sebi dajuci im sva prava koja su i sami imali pa i vise preko toga.
Ali kome ti to ovde...
Zahvaljujuci Rusima, cak i Srbi mogu da procitaju pesmu sa kamena negde u Mongoliji:
Pogledajte prilog 615591