Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da Crkva LDS propoveda ''rasizam'' kako ti tvrdis, ne bi mogla da deluje ni u jednoj demokratskoj drzavi, a deluje. Svestenici i vernici Crkve LDS su svih rasa, naravno i crne.
Osnovni princip Crkve LDS je pomoc ljudima kojima je potrebna, samo za Srbiju dali su nekoliko miliona evra, sto su preneli i svi mediji u Srbiji.
Zasto nisi stavio klip o Crkvi LDS, koji je napravila ta Crkva i pitao koliko ima istine u ovome ? To isto ko da pravis temu o Jevrejima, a informises se iz Majn Kampf.
Znaci ti kada se informises o Jevrejima citas Majn Kampf ? Jer ako citas Jevreje oni nece ''sadrzati nikakve kritike na svoj racun''.Utah, ja ne tvrdim ništa, ja pitam. Oprosti ako je grijeh ako neznalica postavi pitanje...
Ja pitam koliko su ove kritike i negativne predstave o mormonima zasnovane. Kakvog smisla bi bilo da postavim pak propagandni klip same Crkve, koja pak vjerovatno neće sadržavati nikakve kritike na sopstveni račun?
Što se tiče crnaca, da li znaš možda ko je ovaj tip i zašto on to tvrdi:
Prijavi policiji, Crkva LDS se nalazi na Savskom Vencu, dvadeset godina na istom mestu...Rasisticka, poligamna sekta/kult.
Prijavi policiji nemoj da gubis vreme. Policija kada ti njima sve objasnis sa snimcima sa yt ima odmah da zabrani rad Crkve LDS . lolJa bih rekao da su Moroni pokretači KJUklus klana ! ! !
Ni kod kojih vernika nisam sreo takvu rasnu isključivost ! ! !
Ovo je za svaku osudu ! ! !
Pošto u Srbiji nema sklonosti rasizmu-mislim da mormone treba zbog rasizma zabraniti...
Posebno me zanima tvrdnja da je njihova Crkva rasistička prema crncima.![]()
Prijavi policiji nemoj da gubis vreme. Policija kada ti njima sve objasnis sa snimcima sa yt ima odmah da zabrani rad Crkve LDS . lol
Kako kad.
Mormonci imaju vrlo praktičnu praksu. Stalno drže službenog proroka koji po potrebi usni promene koje će im doneti više novca.
Na početku, američki poljoprivredni radnik Džozef Smith u Moronovoj knjizi (čije prvo izdanje je potpisao kao autor i vlasnik) tvrdi da su je crnce Bog ofarbao zbog greha.
Kako je u početku sekta imala samo nekoliko članova, nije im smetalo da primaju crnce, pa čak ni da ih rukopolažu za sveštenike.
Kasnije su otkrili da imaju veće šanse na zaostalom poljoprivrednom jugu Amerike, pa su kao ustupak bogatim plantažerima službeno prihvatili rasizam. Crnci više nisu mogli biti popovi, a u crkvu bi i primali samo ukoliko vlasnik crnca nema ništa protiv.
Ovo je trajalo koliko i zakonska rasna segregacija u Americi. Do sedamdesetih godina prošlog veka. Tada su mormonci rešili da se prošire po svetu, a to je značilo po drugim zaostalim krajevima poput Južne Amerike gde su svi manje-više ofarbani. Da bi uopšte imali šansu, bilo je vreme da prorok ponovo usni da crnci mogu biti popovi.
Može se očekivati da se mormonac Mit Romni bori sa crncem Obamom, tako da... ko zna šta će se desiti narednih godina i šta će prorok sniti.![]()
Pod geslom " HOTJU LEBA BEZ MOTIKU " su osnovane i ostale ctkve !Ne tako davno, pre nekih 150 godina, jedan sitan farmer je prezirao tvrd 'lebac, motiku i posten rad, a okolnosti su bile takve da je bio skromnog obrazovanja pa je jedina mogucnost bila da uzme motiku i postenim radom zaradi za tvrd 'lebac. Razmisljao je kako moze pobeci od postenog rada i dosao do zakljucka ako bi mu svaki sledbenik bica pod imenom Moron dao po 10% svojih prihoda postao bi materijalno bogat i nikada vise ne bi morao da radi 's motiku' pa je u skladu sa idejom osnovao istoimenu sektu.
Utah, ja ne tvrdim ništa, ja pitam. Oprosti ako je grijeh ako neznalica postavi pitanje...
Ja pitam koliko su ove kritike i negativne predstave o mormonima zasnovane. Kakvog smisla bi bilo da postavim pak propagandni klip same Crkve, koja pak vjerovatno neće sadržavati nikakve kritike na sopstveni račun?
Što se tiče crnaca, da li znaš možda ko je ovaj tip i zašto on to tvrdi:
Kako kad.
Mormonci imaju vrlo praktičnu praksu. Stalno drže službenog proroka koji po potrebi usni promene koje će im doneti više novca.
Na početku, američki poljoprivredni radnik Džozef Smith u Moronovoj knjizi (čije prvo izdanje je potpisao kao autor i vlasnik) tvrdi da su je crnce Bog ofarbao zbog greha.
Kako je u početku sekta imala samo nekoliko članova, nije im smetalo da primaju crnce, pa čak ni da ih rukopolažu za sveštenike.
Kasnije su otkrili da imaju veće šanse na zaostalom poljoprivrednom jugu Amerike, pa su kao ustupak bogatim plantažerima službeno prihvatili rasizam. Crnci više nisu mogli biti popovi, a u crkvu bi i primali samo ukoliko vlasnik crnca nema ništa protiv.
Ovo je trajalo koliko i zakonska rasna segregacija u Americi. Do sedamdesetih godina prošlog veka. Tada su mormonci rešili da se prošire po svetu, a to je značilo po drugim zaostalim krajevima poput Južne Amerike gde su svi manje-više ofarbani. Da bi uopšte imali šansu, bilo je vreme da prorok ponovo usni da crnci mogu biti popovi.
Može se očekivati da se mormonac Mit Romni bori sa crncem Obamom, tako da... ko zna šta će se desiti narednih godina i šta će prorok sniti.![]()
Posto je zata tebe Crkva LDS rasisiticka prijavi policiji i jomunalnoj sluzbi. Tako clanovim tvoje porodice tepaj da su moroni.Provociraš policiju i izlažeš je ruglu?
Nisi ni svesna na kog si udarila...
Ovu tvoju provokaciju policije ću im proslediti-ispada da su oni gomila mor(m)ona po tebi...![]()
Zeznuo si se što si pitao uopšte. Trebalo samo da odeš do njihove crkve i oni bi ti sve (objektivno i razložno, jer samo oni to mogu) objasnili i predočili bi ti sve prednosti i nedostake, tj. da ovih drugih i nema.
Možeš i da pitaš Jutu da ti uz kafu to sve objasni.[/QUOT
ajnstajne ako je Crkva LDS ''rasisitcka'' kako da deluje legalno ??? Dovoljno je napraviti jedan snimak i staviti na yt i to je isitna ???? Uzmi taj klip idi u policiju i sve im objasni uz kafu, aposle ce da zabrane ...smesan si