Morfoloske karakteristike

znas li ti da mis moze u svaku rupu da se zavuce????....:hahaha::per::mrgreen:
Jel? Pa to mu dođe kao Pirova pobeda :lol:
ja sam cula da uskarcu prvo u prste treba pogledati:per:
Ono kada se rukujemo i tako to...
Kazu,ko ima lepe,dugacke i elegantne prste,ima i dobar 'materijal':hahaha:

Pa i muškarac gleda u materijal koji nudite, a kada se skinu svi spojleri sa vas... ono bude... šta? Prevara :lol:

Ja sam nevina, a imala sam momke koji su celavi, a i dlakavi (to dodje kao neka kombinacija) i mogu da kazem da su bili jako strastveni. A ti? Ne mora da bude stariji? Zasto stariji? Jesi li ti imala nekog takvog? Imas li ti neki mit? Podeli to sa nama, nemoj da se stidis.

Reci ti nama, ti dlakavi jel shushkaju dok se kresete? To me oduvek zanimalo.

Sto se nosa tice,nesto ne verujem da vazi fazon "sto u izlogu-to u radnji",mislim da je stvar vise genetske pripode,nemojte se voditi tim stvarima pa se naglo razocarati. Neko kaze da gledas i domali prst i prste generalno,pa ono kao kad stavis palac i kaziprst u L poziciju(mali covek-veliki Q) , i obrnuto( veliki covek-mali Q). Mislim da nema nikakve veze...kao sto rekoh mislim da velicina uda ne zavisi od njegovih ostalih proporcija a da jos manje celavost izaziva vishak testoterona,to su valjda smislili celavi doktori. Uostalom kako ni intelektualne sposobnosti coveka ne zavise od velicine njegove glave i obratno,tako ni kolicina testoterona ne moze da utice na velicinu uda,valjda...i obratno...

p.s. Da se ogradim u startu,ne napadam nikoga ko nema kosu i ne vidim to kao bilo kakvu manu,samo kazem da mislim da nema veze sa onim o cemu pricamo...

U jednom naučnom istraživanju je dokazano da veličina domalog prsta i kažiprsta mogu ukazati na sportske predispozicije muškaraca-što je domali prst približnije visine to je muškarac veći kapacitet za sport.da li to ukazuje da će biti i kapacitet za "sport" nisu objašnjavali.(inače,ono što piše Neizreciva tvrde i mudre sede glave,učene....)

Morfologija je deo lingvistike koji proučava unutrašnju strukturu reči.

Морфологија је биолошка општа наука о структури и облику организама.

Vidis da sam pametna...Mama mi verovatno lupeta...roditelji su cudo...

Ali jos je vece cudo kad se rodi 'tard poput tebe ... Kakva ti je morfologija...?

Hehe, morfologija je nauka o oblicima uopste:D

Back