Morate uneti naslov / temu!

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sinoc sam srela moju bivsu najbolju drugaricu Anu. Nismo se mi svadjale, odnosi su prosto utihnuli. Nas dve smo se super druzile. Onda se ona udala i dobila dete, pa drugo dete. I ne vidjamo se, a ona neke stvari vise ne moze da shvati. Stalno me davi sa tom decom. Jedno ovakvo, drugo onakvo. Iskreno, i ne znam koliko ima dece. Ja se samo smeskam i klimam glavom. Ona je u braku sa jednim covekom. Mislim, taj covek je u skladu sa njenim godinama, ali je jako dosadan. Uopste nema trunke seksipila. Uopste me ne privlaci. Nema nista sto bi me privuklo. Jako je antipatican. Mislim da bi i vama bio dosadan. Gledala sam njegove slike na fejsu, albumi: more 2009, more 2010, fudbal 1.maj 2010., 1. maj 2011. more 2011, dosla nam je nasa beba (ili takvo nesto kmezavo), Sampioni 2012 (mislim da vam je jasno: 1. maj 2012.), prvi zubic, mamina i tatina lepota (a dete je prosecno i rekla bih dosadno, a prvo dete niko ne zarezuje, jer tada nije bio popularan fejsbuk), Turska 2013, i tako redom, jos ima neke njegove dosadne prijatelje. Bila sam u vezi sa vecinom od njih i to su vam one veze. Danas, sutra i malo sutra. Svi su kao neki biznismeni, menidjeri, a, u stvari, samo se vozikaju nekim poslovnim trotinetima. Izlepljenjim, sa jednim sedistem.
Ana me je pozvala na neku deciju zurku. Meni se ne ide, ali me je zamolila da dodjem, posto kaze da je sa mnom najbolja zurka. Ne znam kako je to najbolja, kada nema dobre muzike, nema igre, a sve ce biti zene sa muskarcima, posto su sada svi njihovi orijetelji samo bracni parovi. Ona mi je rekla da se kod mene u komsiluku doselio neki super tip. Ja to nisam videla, posto sam zaokupljena volontiranjem i mojim verenikom. A najradije bih klepila tog njenog muza.
Taj njen muz je od onih muskaraca, koji su smokljani dok se ne ozene, a onda dobiju krila i misle da su zanimljivi. Sta mislite i da li imate nekog takvog?:heart:

Back