Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Svaka casti izuzetcima, ali ja mislim da je ova tema uglavnom lecenje kompleksa "nesvacenih" (u prevodu - strebera)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel si ti bio "popularan"?Silent Bob:Iskreno, nisam mislio na tebe.
Nope. Ja sam bio sasvim prosecan decko. U mom odeljenju nije bilo siledzija i strebera. Valjda sam imao srece. A ti?Enfroz2891.:A jel si ti bio "popularan"?
Evo,vetj na naznaqu ti zavidim.....
Ajoj ja bi strasno volela da mogu da se vidim sa mojim drugarima iz skole...Secam se maturske veceri kad sam neke od njih poslednji put videla...Boze sta se sve izdogadjalo...pa kako smo mogli znati gde ce nas sudbina baciti...samo za treutak da sednemo svi u skolske klupe da se onako smejemo i zezamo...nekako mi se cini da sam ista, da bi i dalje kradom gledala moju tadasnju simpatiju...joj ala sam se sad bacila u sevdah...kud me nadje s ovu temu...Hellen:Идем ја тако улицом, овако млађахна, затегнута и напирлитана....кад пролази неки чича и јавља ми се, обративши ми се именом....![]()
Станем збуњена, са мишљу о томе како тај матори, крезубави чилагер зна моје име...кад оно - мој друг из основне! Генерација! :shock:
''Најбољи момци, са корзоа млади лавови, мангупи, угурсузи,
сад су шофери, магационери, крију их мрачни бирцузи....'' :-?
Имате ли некад жељу да никада више не видите све оне нај фаце из младости...бар да бисте их сачували у сећању као у формалину? :-?