Moranje, dokazivanje i biranje

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
U poslednje vreme vrtimo pricu kako muskarci moraju ovo, moraju ono, da se dokazu, pokazu da bi dame birale.
Zasto taj ceo sistem tako funkcionise? Tj. zasto su muskarci oni koji moraju da se dokazuju, pod uslovom da moraju?

Da li je to zato sto imaju veci libido navodno, stoga zene imaju veci broj ponuda pa biraju i traze najboljeg od ponudjenog ili je nesto drugo u pitanju?
Da li sva ta prica o dokazivanju utice na samopouzdanje muskaraca, "nisi ovo, moras ovo, zene vole ovo"?

Sta sa muskarcima koji zaista nisu vodje, dominantni, jaki, ovakvi, ili onakvi? Da li su oni automatski "druga liga", beta muskarci, manje vredni ljubavi?
Da li bi oni trebali da se utrkuju sa ovima, tj. da se dokazuju i glume nesto, ili da se jednostavno drze po strani?

Zasto taj ceo sistem tako funkcionise?

strah inferiornost manipulacije
upamti ti si deo sistema
ma sta ti o sebi mislio
ako je sistem takav sto si blize vrhu to si veci sonja
to blebetanje 'vodje' i to smece ti je cista zamena teza i prikrivanje pravbog stanja stvari da bi mogao vise da usicarujes :lol:
muskarci koji su zaista jaki i dominantni se toga klone

- - - - - - - - - -

ako ides kroz istoriju videces da su mahom najveci osvajaci bili ljudi ili grupe koji nemaju muda :lol:
onaj koji ima muda nema tu potrebu

- - - - - - - - - -

impotentni su mahom koristili potentne za ostvarivanje svojih ciljeva
nikako obrnuto
impotencija je glavni pokretac tih sto ih zoves 'vodja'

@Lollol
Mislim da je
realnije stanje stvari nakon 25-26 godine zivota i da gresis oko cele te ideje moranja. To mogu samo neke ultra ribe da traze.
Prečvrsto ga držiš za ruku

Gledaš ga pretjerano zaljubljeno

Kada vas zajedno sretnem onako odvratno sretne

U shopingu nedjeljom

Zar si zaboravila već

Il' si mu zaboravila reć'

Da te on ne pali od prvog dana

I da ste zajedno samo da ne ostaneš sama

Nisam ti rekao tad al' ću ti reći sad

***** i tebe i tvoj biološki sat

Reci mi da li si to na sniženju

Jer je potražnja bila premala?

Hajde zajebi tu priču nego ispravi kičmu

Pa taman se i ne prodala

Kad vas vidim to je domaći film

Loši glumci i još gori scenarij

Pa mogu efekti i biti korektni

ali sumnjam, čisto sumnjam u happyend

U poslednje vreme vrtimo pricu kako muskarci moraju ovo, moraju ono, da se dokazu, pokazu da bi dame birale.
Zasto taj ceo sistem tako funkcionise? Tj. zasto su muskarci oni koji moraju da se dokazuju, pod uslovom da moraju?

Da li je to zato sto imaju veci libido navodno, stoga zene imaju veci broj ponuda pa biraju i traze najboljeg od ponudjenog ili je nesto drugo u pitanju?
Da li sva ta prica o dokazivanju utice na samopouzdanje muskaraca, "nisi ovo, moras ovo, zene vole ovo"?

Sta sa muskarcima koji zaista nisu vodje, dominantni, jaki, ovakvi, ili onakvi? Da li su oni automatski "druga liga", beta muskarci, manje vredni ljubavi?
Da li bi oni trebali da se utrkuju sa ovima, tj. da se dokazuju i glume nesto, ili da se jednostavno drze po strani?

Imam jedan lep odgovor na ovu temu:

Nasla bi se uvek neka da bude sa mnom.

Pica je pica, a "beta" muskarci ne treba da brinu, jer mi nismo zivotinje, vec ljudi sa mnostvom emocija, pa tako i izbora.

Poslednja izmena:
Mislim da je to pitanje za žene. Moje mišljenje je da je to tako zato što ih majke od rodjenja uče, da su one te oko kojih se svet vrti. Nema govora o jednakosti, nego po toj verziji muškarac je taj koji treba da ugodi ženi.

Mislim da kod nekih muškaraca takvo stanje dovodi ga u depresiju, i utiče na manjak samopouzdanja, kad imaš utisak da neko od tebe stalno nešto traži, a pogotovu kada nije zadovoljna, a ti se baš trudio i trudiš

Poslednja izmena:

Realno jesu i nisu predviđeni za ostavljanje potomstva.
Ali pošto smo izmislili monogamnost ta teorija pada u vodu pa i oni prikupljaju ženke.

mushkarci oduvek imaju taj trip dokazivanja...lovac i plen , ko kosi ko vodu nosi, ko je gore a tko dole...
al to je problem koji imaju u danashnje frrreme lol nesigurne jedinke, primerci koji nisu sushtinski ostvareni , ili misle da su zene tikve pa udri po njima suptilnim macho fazonima....e ti su najgora sorta..
ovo boldujem jer znam da je teshko da neko shvati ako mu ne nacrtam.
nemam pojma shta treba da rade, al nek rade ono shto treba i sve ok :lol:

Back