Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Razumem ja da si ti rusofob i da mrzis sve sto ima veze sa Rusijom, ali cinjenica je da je Rusija Srbiji bila, i ostala najbolji prijatelj i saveznik.Eraserhead:da, upravo ej DSS naslednik SPSa. Pogledaj poruke koje šalju javnosti. To je klasična SPS škola. navodna otvorenost prema zapadu maskiranja oslanjanjem na "majčicu Rusiju". DSS nema priliku da kao SPS uleti u ratove inače bi se nalazili an istom mestu.
Ali kad vi dodjete na vlast, novi srpski zastitinik ce postati - Estonija! Kakva ce to sreca za Srbiju da bude....
Stafeta mladosti i toEraserhead:Ovi moji nikada nisu bili komunisti. Koštunica nije bio takođe ali danas je on naslednik komunističkog načina razmišljanja i vođenja politike u Srbiji. SKJ - SPS - DSS. Mehanizmi kojima on upravlja državom su klasični komunistički.

Ili mislis na jednopartijski sistem (hm?), samoupravnu ekonomiju (ala Dinkic), kontrolu stampe (koja je pod demokratama i LDp-om), ili... na sta uopste mislis, ako i ti sam znas ( a sumnjam). Gde ti vidis "klasicne komunisticke mehanizma" upravljanja drzavom?
btw kad ces opet da napravis neku temu o Gligorovu, nisi dugo...
Naravno, moto DSS na sledecim izborima bice 'proleteri svih zemalja' .....Ne, reci mi da se zezas :shock:Eraserhead:Živa je ta proleterska ideja o "slobodnim zemljama" koje će Rusija ujediniti protiv kapitalizma i zlog zapada. Koštunica se u njoj pronalazi.
SFRJ i zajednica Srbije i CG su potpuno desete stvari, nije u pitanju ujedinjavanje balkanskih naroda, nego srpskog. ****** ne vredi tebi objasnjavati, kad si ti od milovih ...Eraserhead:Ne, mis mo pobornici najbližeg mogućeg prijateljstva ali i branitelji srpske državnoti za koju su mnogi život dali. sa druge strane drug Koštuninedžad je najviše tugovao za Crnom Gorom i bolesnom idejom Srbije koja ujedinjuje balkanske narode i koaj samim tim gubi sebe.
btw2 kad ces opet da napravis neku temu o Gligorovu, nisi dugo...
The Best of LDPEraserhead:Srbija je naša država.

Jos jednom:
I zar ti ne bese iz CG, ili sam ja nesto pomesao?Eraserhead:Srbija je naša država.