MORAM DA VAM ISPRICAM NESTO...

Da li ste TOTALNO ISKRENI u vezi?

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
Svi su komentarisali moj problem koji uopste nije bitan...bilo pa proslo...
Nisam zapoceo temu da bih kukao ili da sa olaksam sebi...
Vec sam pricao o iskrenosti u vezi (sustina), da treba vise da pricamo da bi i jednom i drugom bilo lakse a od 100% komentara 2% je odgovorilo kako treba...
Ljudi shvatajte poentu, i hvatajte malo izmedju redova nemoj te biti ograniceni...

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRAV>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

wow bivsa, vide se i salje sms da se ponovo vise..misiiim uzas...ok nije to poenta..nego da uradi nesto tako debilno i da pri tom kaze nesto sto je trebalo pre nove ere..eboteee..

a bio si dobar tada, bez brige, sada posle njih nekoliko si los..tako to ide..cisto uporedjivanje.

Ma brate ti znas kakav si u krevetu...imao si valjda i druge...govorile su ti i one nesto, reagovale li su i one valjda. Da si stvarno opterecen svojim sexom ne bi ovo ni napisao...daklem nisi. A pusti te sto glume besnilo...nek idu...

No da sad i ja ne skrecem sa teme.
Naravno da je zdrava komunikacija extremno bitna. Pa ni ja kao muski necu trpeti nesto sto mi ne odgovara, nego cu joj reci to tako i tako. Tako ne bi trebale ni one.
E sad tu se javljaju drugi problemi, posto ko sto znamo te teme su ranjiva tacka, a vecina nas ne zeli da rani partnera. Pa zato neki i precute. Ali i kad se kaze, bitan je nacin na koji se to kaze, bas da se ne bi nesto pogresno shvatilo...nego samo dobronamerno...I ako ima vise toga...onda jedno po jedno...postepeno...

Daklem..pazljivo reci...

bojank:
Svrha ove moje Totalno obicno-neobicne price:
Zasto cutimo u pravo vreme, a pricamo u pogresno vreme...Zasto nismo u stanju da kazemo 2 reci koje su veoma vazne i koje dosta znace...Ljudi treba da pricate i da olaksavate jedni drugima, ne samo u vezi SEX-a vec u vezi bilo cega sto vas vezuje..
lepo..
ali nervira me recenica u prvom postu, posvadjali smo se i kraj..kao da kraj nije vec bio..sta sad..krajevi u nastavcima..bzv..zavrsio si s njom videli se i da padne sex..pa naci ce se neki drugi za tu radnju..novi decko npr.

bojank:
Svi su komentarisali moj problem koji uopste nije bitan...bilo pa proslo...
Nisam zapoceo temu da bih kukao ili da sa olaksam sebi...
Vec sam pricao o iskrenosti u vezi (sustina), da treba vise da pricamo da bi i jednom i drugom bilo lakse a od 100% komentara 2% je odgovorilo kako treba...
Ljudi shvatajte poentu, i hvatajte malo izmedju redova nemoj te biti ograniceni...

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRAV>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Svaki odgovor je podjednako relevantan.
Tvoja je subjekivna stvar da li cesh prihvatiti neki i kako cesh na njega regovati.
Ti odgovori koje ti smatrash da su kako treba, za nekoga mogu da budu totalni promashaj :!:

sinnke:
Sve vole da kontrolisu muskarca. Ne zavaravaj se. I posesivne su do krajnjih granica.

e..... a ti kao ne volis da znas de ti je riba (pod uslovom da si se "primio")
svejedno ti je i s kim se vidja i sta radi kad nije s tobom

ok a kad nisu posesivne...onda je gledas ko bice nizeg reda tzv qrva ili kres shema. mada sto bi to nekom smetalo

Back