Moralnost nemoralnih cura

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Postavih pitanje na Zene pitaju.... , ali sam se ipak odlucila da otvorim celu temu.

Pod nemoralnim currama sam mislila na promiskuitetne zene~~~
Ne samo one koje zaradjuju novac na taj nacin...

vec i one koje menjaju partnere, iako im te osobe nista ne znace...
i nisu s tim muskarcima u vezi..vec,dakle - samo kres.

Svi poznajemo osobe kojima je to - stil zivota.
Mislim da je to ok, i ovo ne treba da bude tema - da li je ok tako ziveti ili ne...

vec: Da li mislite da su te osobe nemoralne i u drugim sferama zivota:
kradu, lazu, ljubomorne su, podmecu nogu prijatelju, ne postuju tudju privtnost itd.

da li se ta nemoralnost odnosi samo na tu jednu stvar- dakle, sexualan zivot...
ili i ostale stfere ?

Kakva su vasa iskustva ?

Poslednja izmena:
Ебем ли га, ваљда свако има неке врлине и неке мане, па ако је куррава не значи да је олош, ђаво у телу, пу пу. Не деле се човеци стриктно на овце и козе, сви смо мање-више и овце и козе тј. хибриди.

mislim da ni to nema veze, cak su mozda vise fer ali su oshtre i neprijateljski nastrojene prema nekim grupacijama koje ih podsecaju recimo na starost, ali one koje vole, vole
mada ne mora to da bude pravilo
ali da bi bio uspesno promiskuitetan ne mozes biti brljiva glupaca, jer onda padas
mislim da se one vode necim kao kriminalni kodeks kako ga zamisljam, znaci neke stvari se striktno postuju ne gaze se

Poslednja izmena:
haha.. cemu taj rumicasti smajli ?:lol:

s obzirom na tvoju profesiju... mogao si imati i neka iskustva sa njima, i van kreveta ;)

pitala si me kakva su mi iskustva...
inache, ne razumem, kakve veze ima profesija sa tim...
ja ne radim ono za shta sam se shkolovao,
a i radio sam razne poslove, i sretao sam se sa takvima koje ti stigmatizujesh...
oni nisu problem, vec ti takvi, kao shto si ti, koji osudjuju nekoga,
a sami nisu bili u njihovoj situaciji...
ili sam ja bar to takon shvatio za tebe, da se chuvash za brak...
shto je ako mene pitash apsolutna glupost, al to cesh videti kad dochekash 27 nevina,
pa se namuchish da nadjesh nekog ko ce da te razdevchi,
ili i sama odustanesh od toga zbog strahova, bolova, i ostalih peripetija...

E da, to sam htela da napisem jos na onoj temi lose devojke. Lose devojke ne moraju biti lose osobe. Postoje izuzeci, mada su generalno nestabilne u svim sferama zivota, njihova rec ne znaci puno, i brzo menjaju misljenja. To su moja neka zapazanja u kontaktima s njima, nista ne treba generalizovati.

E da, to sam htela da napisem jos na onoj temi lose devojke. Lose devojke ne moraju biti lose osobe. Postoje izuzeci, mada su generalno nestabilne u svim sferama zivota, njihova rec ne znaci puno, i brzo menjaju misljenja. To su moja neka zapazanja u kontaktima s njima, nista ne treba generalizovati.

Generalno, ja sam primetila da te osobe imaju pomerenu granicu intimnosti...

i recimo - ne postuju svoju, i ne postuju ni tudju intimnost.

Ne znam odakle uopšte izvlačiš takve analogije
Mislim kad je osoba društveni škart onda se zaista skupe sve osobine nemorala u njoj
Tipa ako je zavisnik ili prosto dodje do nekog dna...

Što se tiče bad girls ja mislim da je stvar prosta
Svaka devojka tipa sa 14 godina ukapira da li je dobra pi.čka i da li će ikad biti
Ona koja dobije pozitivnu ocenu usmerava svoje seksualno vladanje
ka poboljšanju kvaliteta i ležernosti svog života a u krajnoj liniji i sama se zabavlja
Kad predejš nekoliko prešao si sve... Koja je razlika izmedju 5 i 105
Neke prosto odbace te besmislene ideje, a neke pod raznoraznim uticajima ostaju tobož fine
Uostalom moral je promenjiva kategorija, može neko/a da landara pa da se smiri pa da poludi...

I kako to ništa ne znače, pa uvek nešto znači...

Postavih pitanje na Zene pitaju.... , ali sam se ipak odlucila da otvorim celu temu.

Pod nemoralnim currama sam mislila na promiskuitetne zene~~~
Ne samo one koje zaradjuju novac na taj nacin...

vec i one koje menjaju partnere, iako im te osobe nista ne znace...
i nisu s tim muskarcima u vezi..vec,dakle - samo kres.

Svi poznajemo osobe kojima je to - stil zivota.
Mislim da je to ok, i ovo ne treba da bude tema - da li je ok tako ziveti ili ne...

vec: Da li mislite da su te osobe nemoralne i u drugim sferama zivota:
kradu, lazu, ljubomorne su, podmecu nogu prijatelju, ne postuju tudju privtnost itd.

da li se ta nemoralnost odnosi samo na tu jednu stvar- dakle, sexualan zivot...
ili i ostale stfere ?

Kakva su vasa iskustva ?

kakve veze ima ljubav ka sexu sa podmukloscu(to sumiram sve ovo u boji)???
i kakve veze ima moral sa ljksexu,jedino ako se sex koristi u svrhe materijalnog iskoriscavanja...

a sta su ti tacno promiskuitetne devojke, objasni taj pojam

nisu u vezi... znaci ako ima jedan seksualni odnos i posle vise nikad nema s tom osobom seksualni odnos? sta ako za veche zaredjaju nekoliko seksualnih odnosa? je l se meri 24h?

inace postoje i promiskuitetni muskarci, mozda je to druga tema, ali da li oni imaju iste te negativne osobine, kako to ide kod njih

Back