Moralno..........

jomini:
Misliš na teme u kojima se na direktnom primeru ukazuje šta je Aca trebao da uradi pre koju godinu?

inagadadavida:
Vucici i Nikolic su sto puta do sada obecavali da ce da daju ostavku , i ....bla, bla, bla..
prazna prica.........lazovi , jadnici, karakteri ko sline.......... :roll:

Ружно је што се правиш луд. Није ваљда да си заборавио правилник овог форума који би требао да спроводиш.

Chávez:
Ружно је што се правиш луд. Није ваљда да си заборавио правилник овог форума који би требао да спроводиш.
Kad mi dokažeš i pokažeš da istog ponašanja nema i sa drugih strana, smatraću da sam pogrešio.
Do tada... Po starom. Granica tolerancije malo podignuta (ipak je ovo Srbija, zemlja junaka i ponosnih ljudi) da bi uopšte bilo konverzacije.

jomini:
Kad mi dokažeš i pokažeš da istog ponašanja nema i sa drugih strana, smatraću da sam pogrešio.
Do tada... Po starom. Granica tolerancije malo podignuta (ipak je ovo Srbija, zemlja junaka i ponosnih ljudi) da bi uopšte bilo konverzacije.

Немам ја шта теби да доказујем. Ти јавно кажеш да нећеш да спроводиш правилник. Ако га неко други крши - спроводи га и на том примеру, шта то мене занима.

Chávez:
Немам ја шта теби да доказујем. Ти јавно кажеш да нећеш да спроводиш правилник. Ако га неко други крши - спроводи га и на том примеру, шта то мене занима.
Tupiš ga drugar...

jomini:
Ma jok. Nego, gledam te nešto večeras i ne ličiš na sebe. Miran, tih, proračunat (ovo na konto Paganove teme)... Da nisi bolestan? :D

Ma jok.Kakvi bolestan...setam se u majci i sortsu,pijem ladnu kolu...ladovina brate. :D

Ma danas sam imao neke obaveze,pa sam morao da piskaram neka sranja,telefoni,****** materine,radim 5 stvari odjednom...pa ne pratim.
A ne moram ni ja svaki dan da budem najgori od sve dece. :D

inagadadavida:
Dragan Djilas rekao pre izbora da ce podneti ostavku na clanstvo u glavnom odboru DSa, ako DS ne osvoji najvise majdata...........

I covek odrzao rec...........tako se drzi rec, i tako se odgovorno daju izjave.....

Vucici i Nikolic su sto puta do sada obecavali da ce da daju ostavku , i ....bla, bla, bla..
prazna prica.........lazovi , jadnici, karakteri ko sline........... :roll:
Дам оставку на једну функцију,а имам 150 других?Ти си шаљивџија,верујеш ли стварно да постоји моралан политичар или завлачиш дечицу?:shock::roll:

SIGNATURE 350:
pa kakve veze ima koliko funkcija ima?
ja bih voleo da toma i aca imaju svaki po furtum funkcija i radnih mesta,
ali da urade ono sto su rekli da ce
Не треба њима "фуртум" функција. Они ово што раде, раде савршено и успешно! Није се лако носити са целом сорошевском булументом на Балкану. Новац силан је уложен у ту булументу, а СРС живи само од примања од државе, јер има највише заслуга за функционисање те државе. Иначе, сорошевци би им тако радо сломили врат.

inagadadavida:
Dragan Djilas rekao pre izbora da ce podneti ostavku na clanstvo u glavnom odboru DSa, ako DS ne osvoji najvise majdata...........

I covek odrzao rec...........tako se drzi rec, i tako se odgovorno daju izjave.....

prazna prica.........lazovi , jadnici, karakteri ko sline........... :roll:
apsolutno tachno! 8)

SIGNATURE 350:
pa kakve veze ima koliko funkcija ima?
ja bih voleo da toma i aca imaju svaki po furtum funkcija i radnih mesta,
ali da urade ono sto su rekli da ce
A kave druge funkcije (ozbiljne) oni mogu da imaju. Ovako im je sasvim lepo, 120 soma mesečno + ne zna se, za zatupljivanje naroda, populizam i najjeftiniu demagogiju. Laješ koliko hoćeš, odgovornost nikakva, život brate...

Ево да покажем и ја да то могу, подносим оставку на све фукције у свим странкама ! :D
И никада се нећу учланити ни у једну странку. :D
Чеде ми мојега, а и Тадића ми. :D

Back