- Poruka
- 955
Зашто модератори допуштаје овакве теме?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na teme u kojima se na direktnom primeru ukazuje šta je Aca trebao da uradi pre koju godinu?Chávez:Зашто модератори допуштаје овакве теме?
Chávez:Зашто модератори допуштаје овакве теме?
jomini:Misliš na teme u kojima se na direktnom primeru ukazuje šta je Aca trebao da uradi pre koju godinu?
inagadadavida:Vucici i Nikolic su sto puta do sada obecavali da ce da daju ostavku , i ....bla, bla, bla..
prazna prica.........lazovi , jadnici, karakteri ko sline..........![]()
Kad mi dokažeš i pokažeš da istog ponašanja nema i sa drugih strana, smatraću da sam pogrešio.Chávez:Ружно је што се правиш луд. Није ваљда да си заборавио правилник овог форума који би требао да спроводиш.
jomini:Kad mi dokažeš i pokažeš da istog ponašanja nema i sa drugih strana, smatraću da sam pogrešio.
Do tada... Po starom. Granica tolerancije malo podignuta (ipak je ovo Srbija, zemlja junaka i ponosnih ljudi) da bi uopšte bilo konverzacije.
Tupiš ga drugar...Chávez:Немам ја шта теби да доказујем. Ти јавно кажеш да нећеш да спроводиш правилник. Ако га неко други крши - спроводи га и на том примеру, шта то мене занима.
A sa treće strane imamo i ovo nesankcionisano...Chávez:А са друге стране затворена је тема "Националистички блок".
Сјајни аршини.
Ma jok. Nego, gledam te nešto večeras i ne ličiš na sebe. Miran, tih, proračunat (ovo na konto Paganove teme)... Da nisi bolestan?Korner zastavica:Jomini,SVE U APS! ODMAH!
![]()
jomini:Ma jok. Nego, gledam te nešto večeras i ne ličiš na sebe. Miran, tih, proračunat (ovo na konto Paganove teme)... Da nisi bolestan?![]()
Дам оставку на једну функцију,а имам 150 других?Ти си шаљивџија,верујеш ли стварно да постоји моралан политичар или завлачиш дечицу?:shock:inagadadavida:Dragan Djilas rekao pre izbora da ce podneti ostavku na clanstvo u glavnom odboru DSa, ako DS ne osvoji najvise majdata...........
I covek odrzao rec...........tako se drzi rec, i tako se odgovorno daju izjave.....
Vucici i Nikolic su sto puta do sada obecavali da ce da daju ostavku , i ....bla, bla, bla..
prazna prica.........lazovi , jadnici, karakteri ko sline...........![]()
Не треба њима "фуртум" функција. Они ово што раде, раде савршено и успешно! Није се лако носити са целом сорошевском булументом на Балкану. Новац силан је уложен у ту булументу, а СРС живи само од примања од државе, јер има највише заслуга за функционисање те државе. Иначе, сорошевци би им тако радо сломили врат.SIGNATURE 350:pa kakve veze ima koliko funkcija ima?
ja bih voleo da toma i aca imaju svaki po furtum funkcija i radnih mesta,
ali da urade ono sto su rekli da ce
apsolutno tachno! 8)inagadadavida:Dragan Djilas rekao pre izbora da ce podneti ostavku na clanstvo u glavnom odboru DSa, ako DS ne osvoji najvise majdata...........
I covek odrzao rec...........tako se drzi rec, i tako se odgovorno daju izjave.....
Vucici i Nikolic su sto puta do sada obecavali da ce da daju ostavku , i ....bla, bla, bla..
prazna prica.........lazovi , jadnici, karakteri ko sline...........![]()
A kave druge funkcije (ozbiljne) oni mogu da imaju. Ovako im je sasvim lepo, 120 soma mesečno + ne zna se, za zatupljivanje naroda, populizam i najjeftiniu demagogiju. Laješ koliko hoćeš, odgovornost nikakva, život brate...SIGNATURE 350:pa kakve veze ima koliko funkcija ima?
ja bih voleo da toma i aca imaju svaki po furtum funkcija i radnih mesta,
ali da urade ono sto su rekli da ce