MORALNA vrednost X MATERIJALNA=B.T

...u prevodu: KOMUNISTI

(ili: Dosta su vladali ovi sto su pobedili na cuvenoj VIII sednici KP Srbije (Milosevicevi), hajde sad malo ovi sto su izgubili (Stambolicevi - Bog da mu dusu prosti). Uglavnom, nema nama spasa...)

Не дао Бог да се којим случајем Стамболић повампири... Мада ови његови следбеници владају задњих 8 година...

Фаустовска Европа, или она Европа која је продала душу ђаволу, је нешто цивилизацијски сасвим супротно од нас, од нашег менталног склопа, били ми истински православни верници, или само они који поштују православну традицију....

Smešno je koliko lupetate svi,ponavljajujući onu staru komunističku mantru da sve što je loše dolazi ili se uvozi sa Zapada...Jel' gledate vi one ruske horror serije iz STVARNOG ŽIVOTA što RTS nepromišljeno pušta sramoteći na taj način ''Majčicu Rusiju''...Bože sačuvaj i sakloni, za one je Čarls Menson bedni amater:roll:

Прича о Фаусту је веома стара европска прича, која је настала много пре ове верзије, коју је написао Гете, према томе то нема ама баш никакве везе са комунизмом, једино заједничко Гетеу и Марксу је што су обојица били Немци...;)
А можда ни то није баш случајно...:mrgreen:

Не дао Бог да се којим случајем Стамболић повампири... Мада ови његови следбеници владају задњих 8 година...

На жалост, веома тачно. Од Латинке па до оног скота Живорада Ковачевића - е када сам њега видео да се гура да Србији "соли памет" стварно сам побеснео.:cool::cool::cool:

Back