V Vladimir Putin Zainteresovan član Banovan Poruka 255 25.06.2007. u 01:05 - "Moralna"dilema #26 adem_ks: ja bih lobirao za kosovo i za 500.000 evra, mislim malo je kriza , a bogme i konkurencija pa.... Kliknite za proširenje... Neshto razmisljam, da ja priznam Kosovo, ali pod uslovom da pre toga izvrsite teroristicke napade u svakom americkom gradu.
adem_ks: ja bih lobirao za kosovo i za 500.000 evra, mislim malo je kriza , a bogme i konkurencija pa.... Kliknite za proširenje... Neshto razmisljam, da ja priznam Kosovo, ali pod uslovom da pre toga izvrsite teroristicke napade u svakom americkom gradu.
P Parra-Bellum Buduća legenda Poruka 40.087 25.06.2007. u 01:08 - "Moralna"dilema #27 adem_ks: ja bih lobirao za kosovo i za 500.000 evra, mislim malo je kriza , a bogme i konkurencija pa.... Kliknite za proširenje... Pa kakav si ti patriot?
adem_ks: ja bih lobirao za kosovo i za 500.000 evra, mislim malo je kriza , a bogme i konkurencija pa.... Kliknite za proširenje... Pa kakav si ti patriot?
Koschei.Besmertnii Poznat Banovan Poruka 8.488 25.06.2007. u 01:08 - "Moralna"dilema #28 Vladimir Putin: I sta bi postigao? Imao bi muslimane i sa zapadne strane. Kliknite za proširenje... Лакше је са мусиманима него са Крватима! Има муслимана који нас не мрзе!!!
Vladimir Putin: I sta bi postigao? Imao bi muslimane i sa zapadne strane. Kliknite za proširenje... Лакше је са мусиманима него са Крватима! Има муслимана који нас не мрзе!!!
P Parra-Bellum Buduća legenda Poruka 40.087 25.06.2007. u 01:10 - "Moralna"dilema #29 Vladimir Putin: Neshto razmisljam, da ja priznam Kosovo, ali pod uslovom da pre toga izvrsite teroristicke napade u svakom americkom gradu. Kliknite za proširenje... Razbio im se Bin Laden i Iran o glavu, mozda ce tim putem i Albanci, jedan casovnik su im vec ukrali
Vladimir Putin: Neshto razmisljam, da ja priznam Kosovo, ali pod uslovom da pre toga izvrsite teroristicke napade u svakom americkom gradu. Kliknite za proširenje... Razbio im se Bin Laden i Iran o glavu, mozda ce tim putem i Albanci, jedan casovnik su im vec ukrali
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 25.06.2007. u 01:51 - "Moralna"dilema #30 Vladimir Putin: Neshto razmisljam, da ja priznam Kosovo, ali pod uslovom da pre toga izvrsite teroristicke napade u svakom americkom gradu. Kliknite za proširenje... ako je vama g. predsednice lobiranje ili terorizam slicno ili isto, onda nemamo o cemu razgovarati
Vladimir Putin: Neshto razmisljam, da ja priznam Kosovo, ali pod uslovom da pre toga izvrsite teroristicke napade u svakom americkom gradu. Kliknite za proširenje... ako je vama g. predsednice lobiranje ili terorizam slicno ili isto, onda nemamo o cemu razgovarati
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 25.06.2007. u 01:52 - "Moralna"dilema #31 hektorius: Pa kakav si ti patriot? Kliknite za proširenje... inace kazu da je sve na prodaju, ops: pa zasto ne bi bila i srbija :grin: :-D
hektorius: Pa kakav si ti patriot? Kliknite za proširenje... inace kazu da je sve na prodaju, ops: pa zasto ne bi bila i srbija :grin: :-D
Lorens Darel Zainteresovan član Poruka 234 25.06.2007. u 01:56 - "Moralna"dilema #32 a sta ti znaci to: :-oops: ?