Moralna cistota zenske populacije-uslov za pobedu nad "belom kugom"

Dramatican podatak,koji sam upravo danas procitao u jednom biltenu,govori nam o tome,da se broj stanovnika Srbije,godisnje smanjuje za 3O.OOO .Sta je tome uzrok?
Po mom skromnom misljenju,uzroka ima vise.Ali smatram glavnim uzrokom to,sto je
takozvana "seksualna revolucija",koja je zahvatila i nasu zemlju,sedamdesetih godina
proslog veka,ostavila svoje pogubne posledice.!Zasto kazemo pogubne,pa zbog toga,
sto Srbiji preti u perspektivi,konacni nestanak.A sve je to pocelo,kada su u promet po
veoma pristupacnim cenama,pustena kontraceptivna sredstva! Tada su se zene opustile,nema straha od zaceca,i pocele su da uzivaju u slobodnom seksu.
To opustanje,nestanak straha,terao je zene,da sve vise uzivaju u brutalnom seksu,a
sve manje,da imaju zelju da zatrudne.Zenska populacija,treba da zna,da je njena uloga da radja.A uzivanje neka ostave muskarcima.Muskarci nisu predodredjeni da radjaju,i
zbog toga mogu nemilice da uzivaju u seksualnim igrarijama.Ali ja apelujem na zene
nase lepe zemlje Srbije,da se ostave praznog seksiranja,i da se vrate svojim
majcinskim porivima.Seks za zene,treba da bude samo i jedino,u funkciji radjanja
dece.A one,koje sladostrasno jure za seksom.....e,te,neka to rade u vidu zanata.

Zena je po foziologiji svoga tela,predvidjena da radja.Fertilno doba zene,traje cca.dvadest godina.U tom vremenskom periodu,zena moze da izradja,bez ikakve stete po svoje zdravlje,desetoro dece.Zasto zene izbegavaju da rode,zasto
je prosek kod nas,dva deteta-ne znam! Verovatno,da zene da bi sto vise uzivale u brutalnom seksu,uzimaju anti-beby
pilule.Znaci da zene,svesno,daju prioritet cistom seksu,nad prioritetom,da zatrudne.Sad,covek ne zna sta da kaze,i
zene imaju pravo na sist sex,ali to treba ipak da bude kontrolisano.Neka zena jedno godinu dana,upraznjava samo sex.
Ali neka posle tog vremena,upne sve svoje snage,da zatrudni,da napuni ovu jadnu i izmucenu zemlju,ovu nasu
domovinu Srbiju-BULJUCIMA DECE!

Back