Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
htio bih jospitati o jednoj stvari sto se javlja.od kako sam promijenio hranu,pas mi je dobio proliv i tada mu ide i krvveterinar kaze da se prehladio,ali mene iskreno malo hvata panika.mozes li mi reci svoje iskustvo.hvala
A sta se npr, desi s psom, ako ga udari auto..i operacija npr. kosta 200-300 eura... Da li razmisljate o tome, s obzirom da te pare za psa nemate, kako biste reagovali u toj situaciji...??!! Uspavali psa, pozajmili novac?Ima li neko mozda da poklanja koje stene :\ Stvarno nisam u stanju da dajem velike pare na kuce,(sto se tice hrane i toga u redu ali za samo kuce nemam)a zelim da poklonim sestri jedno posto ona obozava ovu rasu kao i ja
![]()
A i stvarno su prelepi ^_^ Ili mozda ako mozete da nadjete negde malo jeftinje nego uobicajeno,bio bih vam zahvalan
Pozdrav
Mops, ili neki drugi pas..... meni licno je nehumano ga ostavljati toliko dugo. Niko ne kaze da ne moze, ali kada je pas beba..... a i posle ...Postovani, uveliko razmisljam da kupim mopsa, ali je moj problem u tome sto zivim sama i radim puno radno vreme. Zanima me da li psa mogu ostaviti samog toliko dugo? Unapred hvala!![]()
Pozdrav svima!
Donekle imam iskustva sa psima (veće rase doduše), što se tiče dresure, ishrane i tome slično, i čini mi se da sam na ovom forumu nalazio vrlo korisne informacije..
Želeo bih da uzmem mopsa, živim u stanu sa devojkom (više radim od kuće, pa sam često kod kuće), a živim blizu parka za pse.. Zanima me kakvi su generalno u stanu, da li im smeta to ili je čak i prednost, da li su probirljivi što se tiče ishrane ili postoje neke preporučene dijete za njih, da li imaju poznate zdravstvene probleme (osim trećeg oka i sinusa) i tome slično.. I naravno, koje odgajivačnice su za preporuku a koje za zaobići u Srbiji...
Hvala unapred na odgovoru!
Mops, ili neki drugi pas..... meni licno je nehumano ga ostavljati toliko dugo. Niko ne kaze da ne moze, ali kada je pas beba..... a i posle ...![]()