Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.058
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma uz ručak to gledao i po navici pravim fotke, koja je situacija momentalnoKolega, ja te zvao da pratimo uživo (https://forum.krstarica.com/threads/hram-brzine-pripada-ferariju-lekler-najbrzi-na-monci.1009419/) a ti ništa
Ja sam mislio ono na forumu da malo prodiskutujemo dok je uživo prenos ..ma uz ručak to gledao i po navici pravim fotke, koja je situacija momentalno
ti produži sa kompletnim sadržajem, sve je ok![]()
Kroz istoriju su dosta puta grešili u tom smislu ...U Meklarenu moraju da se dogovore šta žele,vreme im ističe.
Trenutno imaju najjači bolid a ne znaju to maksimalno da iskoriste.
Svaki tim je kroz istoriju imao svoje takve trenutke kada imaš dobar bolid a nemaš ljude koji će te usmeriti ka šampionskim peharima (vozač / konstruktor).Kroz istoriju su dosta puta grešili u tom smislu ...
Da, ali je nekako Meklaren poznat po tim greškamaSvaki tim je kroz istoriju imao svoje takve trenutke kada imaš dobar bolid a nemaš ljude koji će te usmeriti ka šampionskim peharima (vozač / konstruktor).
Obično taktički zadnjih godina upravo Ferari je bio čuven po tim greškama ali eto danas su na svom terenu doneli veliku i neočekivanu pobedu.Da, ali je nekako Meklaren poznat po tim greškama![]()
Pričam kad je u pitanju trka u Monci ...Obično taktički zadnjih godina upravo Ferari je bio čuven po tim greškama ali eto danas su na svom terenu doneli veliku i neočekivanu pobedu.