Montevideo

dobrislav

Primećen član
Banovan
Poruka
552
Zanima me vase misljenje o sve 3 sezone Montevidea.
Moje misljenje je da je ovo nesto najbolje ikada snimljeno na ovim prostorima.
Filmovi mi se cine nekako nepotpuni dok su sva 3 serijala Bog te video,Na putu i Vidimo se nesto pre pre pre lepo.
Dragan Bjelogrlic je ocigledno bolje pravi serije nego sto glumi.
Vratice se rode i Montevideo su malo je reci sjajni !
Svidja mi se nacin na koji govori o prijateljstvima,kako unosti emocije,humor takodje pa i ljubavne price.
Sto se tice Montevidea sva 3 serijala prvo muzika je znaci extra.
Rasplacem se uvek kad samo pomislim na neke scene,ne moram da ih gledam ali bukvalno!
Najvise me pogadja uopste ta prica o tim mladima ljudima kada je fudbal tek postajao planetarni hit,njihova prijateljstva dozivljaji,
pa u 3 delu kad na pocetku svake epizode mali Stanoje govori,jednostavno ta misao da su svi oni umrli i da je sve to proslo
a da su bili takve legende.
Uopste to vreme mi je fascinantno.
Scena u kafani kada ide pesma PUKNI ZORO,mladi ljudi se zezaju pevaju a Rajko i Bogdan se secaju Dusana njihovog prijatelja Tirketovog oca
koji je poginuo u prvom svetskom ratu me uvek ali uvek rasplace
Pa onda scena kada Mosa asistira Tirketu a ovaj daje prvi gol i ljubi ocev orden iz rata koji je verovatno posthumno dodeljen na stadionu i pada na kolena uveeek pustam suze
Zatim prica o El Grande Milovanu Jaksicu ratnom sirocetu kada se ona Blanka poznata pevacica zaljubljuje u njega i na onom trgu koji dobija njegovo ime
peva Madrugadas i posvecuje Jaksi i pusta suze,a na pocetku epizode Stanojev govor o Jaksi ufffff..... uvek placem samo kad razmisljam o tome suze liju
Humor predobar,gluma odlicna,prica sa Rosom sjajna uradjena,sa Valerijom i Mosom takodje,Milutinac fantastican......
Uvek mi idu suze na oci kad pomislim na te ljude na njihove sudbine i na to kako ih je Bjela razradio i na njihovu glumu
Dal sam ja lud?
Kakve su vase simpatije prema Montevideu?
Postoji li jos neko ovde koga pogadja cela ova prica ovako?

Mislim da je tema vise za Televiziju jer je u pitanju serija.

Svidja mi se kako je uradjena, za promenu nesto zabavno i drugacije od ostalog sto se snimalo kod nas.
Dosta mladih glumaca je dobilo sansu sto je dobro, kako za njih tako i za nas jer ne gledamo vise jedne te iste.

Mislim da je tema vise za Televiziju jer je u pitanju serija.

Svidja mi se kako je uradjena, za promenu nesto zabavno i drugacije od ostalog sto se snimalo kod nas.
Dosta mladih glumaca je dobilo sansu sto je dobro, kako za njih tako i za nas jer ne gledamo vise jedne te iste.

Pa da
I provalio sam da su tvorci filmova i serija u Srbiji 90 posto nemastoviti.
Na primer onaj Ranjeni Orao je po meni glupost obicna a u periodu od 2 godine napravili su jos najmanje 5 istih serija.
Ili sada ove kosarkase sto snimaju,nije fazon al ae videcemo kako ce ispasti.
Filmovi da ne pricam kolko su nemastoviti. Ili je tema huligani po Beogradu ili Srbi genocidisu muslimane u Bosni.Uzas sve jedno isto
Dopada mi se na primer Jagodici jer je nesto novo sto nikada nismo imali.
Prve 2 sezone super a sa ovom trecom su s ******
U sustini Montevideo neprevazidjen

- - - - - - - - - -

to je nešto najgore!

koji su tvoji argumenti za takvu tvrdnju

Pa da
Na primer onaj Ranjeni Orao je po meni glupost obicna a u periodu od 2 godine napravili su jos najmanje 5 istih serija.
Filmovi da ne pricam kolko su nemastoviti. Ili je tema huligani po Beogradu ili Srbi genocidisu muslimane u Bosni.Uzas sve jedno isto

- - - - - - - - - -

koji su tvoji argumenti za takvu tvrdnju

loša gluma...

Pa da

Nemaju bas ni podstrek da snime nesto drugacije, malo je trziste da bi probali nesto drasticno drugacije da snime.
Ranjeni Orao je snimljen prema knjizi i nije toliko los, problem je sto su snimili jos serija sa istom temom i istim glumcima sto je pokvarilo dozivljaj.
Ne bih da ocenjujem film i seriju sa kosarkasima ali videcemo sta ce biti.

Jagodice sam malo gledao i razocarao sam se. Trebalo je jos malo truda da serija bude bolja.

Nikako.Vojin Cetkovic,Djuricko,Brstina,Mima Karadzic i svi ostali poznati glumci jednostavno ne mogu lose da glume.
Sto se tice ovih mladjih Danina Jeftic,Nina Jankovic,Bikovic,Strugar,Viktor Savic,Andrija Kuzmanovic,ona spanjolka Elena Martinez su svi extraa odradili
Bez zamerke! Ne znam sta si ti gledao....

Nikako.Vojin Cetkovic,Djuricko,Brstina,Mima Karadzic i svi ostali poznati glumci jednostavno ne mogu lose da glume.
Sto se tice ovih mladjih Danina Jeftic,Nina Jankovic,Bikovic,Strugar,Viktor Savic,Andrija Kuzmanovic,ona spanjolka Elena Martinez su svi extraa odradili
Bez zamerke! Ne znam sta si ti gledao....

Vojin cvetkovic dobar glumac hahahahahaa

nisam gledao seriju, tj. jesam, ali nešto druga sezona, voz, ebanje...

osrednji je film, olivudski patetičan i sa jednodimenzionalnim i pokatkad dvodimenzionalnim likovima. oštra deoba pozitivac-negativac. humor ništa specijalno, ali u rangu serije, ne oscilira previše, dakle populistički da se svak' nasmeje, ali nije baš prostački i prizeman kakav zna da bude u nas.

gluma, tu i tamo. teško je suditi, jer uglavnom loša gluma je produkt lošeg režisera, a ne samog glumca. tako da ono, nisu neki glumci, ali recimo da je to to, boljih nema.
scenografija je odlična, muzika isto patetična i žicarska na momente, ali preslušavao sam nešto od ovog novog dela, još je bolja u II delu.

ocena filma je recimo trojka, ili tri minus ako bih zakerao sad.

nisam gledao seriju, tj. jesam, ali nešto druga sezona, voz, ebanje...

osrednji je film, olivudski patetičan i sa jednodimenzionalnim i pokatkad dvodimenzionalnim likovima. oštra deoba pozitivac-negativac. humor ništa specijalno, ali u rangu serije, ne oscilira previše, dakle populistički da se svak' nasmeje, ali nije baš prostački i prizeman kakav zna da bude u nas.

gluma, tu i tamo. teško je suditi, jer uglavnom loša gluma je produkt lošeg režisera, a ne samog glumca. tako da ono, nisu neki glumci, ali recimo da je to to, boljih nema.
scenografija je odlična, muzika isto patetična i žicarska na momente, ali preslušavao sam nešto od ovog novog dela, još je bolja u II delu.

ocena filma je recimo trojka, ili tri minus ako bih zakerao sad.

Netacno

jedva cekam zonu 2:roll:

Stvarno ne volim da koristim rec hejteri ali kako drugacije nazvati ljude
kojima smeta da se neke legende a niko ne moze da ospori da ta reprezentacija nisu legende!!!,,
da se sacuva od zaborava!
Naravno da ne treba sve da bude u proslosti ali normalno je da se prica o legendama od pre 100 god,
lepo je vratiti se u duh tog vremena.
Sta onda po tome bi smetalo i da se snimi nesto o prvom svetskom ratu ili o periodu i pre toga sta treba da zaboravimo svoju istoriju?????
Da zaboravimo proslost ko smo i sta smo????
Ocigledno da neki ljudi smatraju da su dogadjaji na ovim prostorima poceli 45te.Uzas i totalni idiotizam hejtovati nesto ovako toplo i divno

Бјелогрлић оће cвојим филмовима и cеријама да намеће cвоју глупаву идеологију народу.
Није он безвезе непожељан у Реп.Cрпcкој.

Poslednja izmena:
Stvarno ne volim da koristim rec hejteri ali kako drugacije nazvati ljude
kojima smeta da se neke legende a niko ne moze da ospori da ta reprezentacija nisu legende!!!,,
da se sacuva od zaborava!
Naravno da ne treba sve da bude u proslosti ali normalno je da se prica o legendama od pre 100 god,
lepo je vratiti se u duh tog vremena.
Sta onda po tome bi smetalo i da se snimi nesto o prvom svetskom ratu ili o periodu i pre toga sta treba da zaboravimo svoju istoriju?????
Da zaboravimo proslost ko smo i sta smo????
Ocigledno da neki ljudi smatraju da su dogadjaji na ovim prostorima poceli 45te.Uzas i totalni idiotizam hejtovati nesto ovako toplo i divno
vidi se sinak da si zelen kad ti uspeva da spojis nespojivo,novo posprdno glumiste sa istorijom,viktor savica da gledam ko nikolu teslu jel to oces:bljak:jes i producent burazer bjelogrlic to radi iz ljubavi ne zato sto je dobar biznismen,pogledaj ti malo filmove domace kinematografije do 90ih godina i porazmisli na kom si nivou

Back