Montenegro-wild beauty

• Začetnik teme Začetnik teme coaaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
serb_pagan:
kada je gospodin Đukanović postao premijer sa 28 godina, ili Viktor Orban, premijer Mađarske sa 30 godina, pa su pokazali da mogu da upravljaju svojim zemljama, a ne samo gradovima, na dobar način.“

lepo kaze aca vuchic..MILO,TAKAV NAM TREBA

Pa Milo je nekad, u prvim godinama svoje vlasti - sa tih 28-30 godina i upravljao dobro.

@untouchable
To me je zanimalo, hvala na trudu.
Sa 17 godina je moguće da je završio srednju školu, godinu i po na to.. u vreme početka ratova ovde, koliko je imao godina i kada je upisao, a kada završio fax. sve može da se proveri... nije problem ni da je i kao maloletan, ranije , pre 17 godine na primer, mogao da putuje u inostranstvo..

Ovo, da su ga kao maloletnilka primili da radi u prodavnici u Engleskoj, pa čak i da je vodio poslove na tamošnjim sajmovima, da je sa 15 vodio restoran i vodio gradjevinske poslove ovde ili napolju, svejedno, je već SF. Srpski SF Oliver Tvist u Londonu..

Moguće je, ali malo verovatno.

coaaa:
21.05.2006
Doslo vrijeme da se rastajemo!!!
DA ZA NASU KUCU, DA ZA NEZAVISNU, DA ZA CRNU GORU!!!

Nemam ništa protiv, ali postoji jedna mala zezalica...NE ZAVISNA, je samo primamljiva reč koja apsolutno nema nikakve veze sa realnošću niti ima suštinsko značenje u nazivu.Dokle god se ispunjavaju uslovi i planovi zapada nisi ne zavistan, kada ostvariš uslove i planove tek postaješ zavistan od zapada što proporcionalno govori da nema ni slova od ne zavisnosti...Ko studira ili je bar čitao i razumeo teorije sistema shvatio je odavno šta se događa i koji su način ulaska u svest i manipulacija istom u cilju prilagođavanja uslovima upravljača...ZA NAŠU KUĆU...takođe nema smisla jer kada ti uđe stranac sa svojim kapitalom ona više nije tvoja i to treba shvatiti.ZA CRNU GORU...nemam ništa protiv, samo napred...trebaća vam dosta sreće...šta se dobija ulaskom u EU...više stresa "veća"plata ali koja nije ni približno dovoljna u odnosu na uloženo vreme i energiju...šta se gubi, zdravlje, društveni život, osećaj zdovoljstva, vreme koje ti ostaje na poslu, porodica...Za Švajcarsku mogu reći da je ne zavisna, sve ostale su i tekao zavisne...
Pozdrav iz Vojvodine

untouchable:
Pa Milo je nekad, u prvim godinama svoje vlasti - sa tih 28-30 godina i upravljao dobro.

S obzirom da si ti tada , verovatno imao 9 godina, i redovno pratio delovanje mladih lavova
crnogorske politike.................(znas li ko su "mladi lavovi"?)

Kazi nama, neprosvecenim neznalicama, kako je to, Milo tada dobro upravljao crnom gorom?
A gde je bio Momo????

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dabogda vam
noćaske
DA_NE minutama odbrojavali
EurosoNGOve kao himne pjevali
РефереНЕдуме
za udisanje vazduha organizovali
pa se
zajedno sa onima koje danas zaprašujete
pogušili u najdemonskijim krkljanjima
jer vam je malo i nikad dovoljno
politikantskih volšebnih bravura
skotovi ovozemaljski
spodobe
humani otpadu
ispljuvku lelekača i tužbalica

Plava Bilja:
Jeste, Radikali su rusili 5. oktobra, radikali ubijaju po Srbiji (oni su ubili i Premijera) a i inflacija je vec sada dvocifrena - mada se Nikolic kleo da nece biti........ :roll:
Sta je ruseno 5.oktobra,ma ne vredi sa ovim radikalsko-sps mozgicima ni raspravljati,stalno,od 9.marta manipulisu sa rusenjem,dolaskom sadasnje vlasti,tada opozicije na silu na vlast,zamenjuju teze,manipulisu,od zrtve prave zlocinca a od sebe zlocinaca nevinascad,moracu sa moderatorima da popricam o ovim manipulacijama na forumu da se ovakve budale zaustave sa svojim glupostima.
Koliko ste vi sa vasom i SM politikom srusili u Hrvatskoj,Bosni,izazvali NATO da rusi po Srbiji,potpisali predaju Kosova.......

PredatorBG11:
Draga,vidim da si iz Boke i da si dobronamerna prema Srbiji ali stvarno,ne moze se porediti voznja Senom gde iz brodica gledas Notr Dam a u BG-u mozes da vidis od na primer Gazele do usca Save u Dunav,silose,stovarista,vagone,ukratko uzas mozes da vidis,mislim da bi mi pozlilo od te voznje,ja kao rodjeni Beogradjanin to kazem.

Vjeruj dobronamjerna sam prema svima. Jbg, takvi smo mi pacifisti.

Ja sa Sene nisam vidjela nista jer je bilo mracno (nocna voznja), cinjenica je da ne mozemo porediti Pariz i Bg, ali isto tako da se isplati pokusati.

Shvati, ja ne mogu da promijenim ni mali grad u kome zivim niti mogu da uticem i na koga, a kamoli u Bg gdje niko nikoga ne pita ni za sta.

Upravo zato sto si rodjeni Beogradjanin ne opazas ljepote svoga grada. Ja sam se raspametila kada sam prosetala Kalemegdanom, Kosutnjakom, Topciderom... Zasto to niko ne pokusava da uoci? Kazem, znam da ne uticem ovim ni na koga i ni na sta, ali bar sam rekla sta mislim.

Uz to, ako nije grijeh reci za crkvu - Noterdam nije lijep (makar nij emeni), zatim najveci nas problem nisu silosi niti neimanje svjetskih atrakcija, nego to sto i ono sto imamo ne vidimo. Bili separatisti ili unionisti - ova nesrevca nas veze kroz mentalitet.

Ja sam optimista - ma bice jednom bolje!

Ево Булатовић каже да су Срби у предности на основу 20% пребројаних гласова и да су милове усташе истрчале пред руду.
Такође он моли грађане да остану прибрани, јер наши спремају контра одговор на усташко славље и ватромет.

Back