Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Идете ли на летовање? Бирате ли Црну Гору као дестинацију?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovog leta imao izbor između letovanja i Intel Core2Quad Q9450 2.66GHz.
Ebo more.![]()
Ebo more.![]()
Ebo more.![]()
jel se to Bogart hvali da ide na more sa temom ?![]()
moze se to ispraviti valjdaСамо да ме не сачекају они са којима сам се качио на форуму.
Ма, заебо сам тему тотално... Стиснуо ентер, па изашао само јутуб-линк, а хтео сам да ставим неку анкетицу и неко поређење туристичких дестинација, али авај...![]()
u septembru ili oktobru idem u Prag i Krakov.
Ja vise tipujem na Cehinje al ni Poljakinje nisu za bacanjeMmmmmm Prag & Krakov
Poljakinje ne komplikuju puno, mljac![]()
Ja vise tipujem na Cehinje al ni Poljakinje nisu za bacanjeako se ispalimo uvek ostaju siptarke i moldavke za 30 ojra
![]()
Ja bi ipak pre izabrao S. Afriku od Grčke.
ako izuzmemo teensy weensy problem dobijanja grcke vize. sledeci put cu da slikam one redove pred ambasadom u strahinjica bana... pa da okacim sliku... milina od komocije.Grcka je zakon, CG ne dolazi u obzir. Ne znam nikoga ko nije imao probleme tamo, i to banalne! Za oko 400-500e moze se komotno letovati u Grckoj, prema tome suvisno je objasnjavati
Eh ja bi pre izabrao J. Ameriku od S. Afrike![]()
ako uplatis preko neke agencije onda je to njihov problemako izuzmemo teensy weensy problem dobijanja grcke vize. sledeci put cu da slikam one redove pred ambasadom u strahinjica bana... pa da okacim sliku... milina od komocije.