MONSTRUOZNI ZLOČIN: Preminula beba koju je pretukao otac

Pa sami ljudi i zakoni su oduvek razlikovali ubistva što se pokazivalo u sankcijama. Imaš situacije gde sudovi daju za različita ubistva različite kazne od 10, 15, 20, 40 godina ili doživotne i smrtne kazne tamo gde postoje. Ne može ovaj slučaj biti jednak ubistvu kada se komšije posvađaju.

Pa da, ali cemu postavljanje takvih vesti ovde i zgrazavanje , a narocito izivljavanje danima?
Onaj ubica Tiijane dobio je najvecu mogucu kaznu, ali i posle izricanja kazne ovde se orgija u stilu ko bi sta i kako
sa tim monstrumom.
Ovaj mlad covek koji je ubio svoju bebu dobice takodje visoku kaznu i ja ne znam sta i kako moze uopste da se diskutuje
o ovom strasnom zlocinu u kome je sve jasno.

Meni je samo krivo sto ce za ovog oca biti nekih olaksavajucih okolnosti ( pijan, lekovi, depresivan) pa ce dobiti desetak godina zatvora,
a Tijanin ubica je dobio cetrdeset jer je slucaj tijana Juric bio mnogo vazniji od zivota i smrti ovog jadnicka.

Pa da, ali cemu postavljanje takvih vesti ovde i zgrazavanje , a narocito izivljavanje danima?
Onaj ubica Tiijane dobio je najvecu mogucu kaznu, ali i posle izricanja kazne ovde se orgija u stilu ko bi sta i kako
sa tim monstrumom.
Ovaj mlad covek koji je ubio svoju bebu dobice takodje visoku kaznu i ja ne znam sta i kako moze uopste da se diskutuje
o ovom strasnom zlocinu u kome je sve jasno.

Meni je samo krivo sto ce za ovog oca biti nekih olaksavajucih okolnosti ( pijan, lekovi, depresivan) pa ce dobiti desetak godina zatvora,
a Tijanin ubica je dobio cetrdeset jer je slucaj tijana Juric bio mnogo vazniji od zivota i smrti ovog jadnicka.

Ako je slučaj medijski ispraćen i ako postoji osuda i pritisak javnosti na sud kao kod slučaja Tijane onda će ubica dobiti zasluženu kaznu a ako toga nema eto ubice na slobodi za 10 godina jer sud ne pritiskaju ni mediji ni javnost a samim tim ni političari kojima je javno mnjenje bitno. Sud nikad nije bio nezavisan od svega toga u suštini. I koja je poenta ovog dela foruma ako se ne postavljaju ovakve teme?

Poslednja izmena:
Ako je slučaj medijski ispraćen i ako postoji osuda i pritisak javnosti na sud onda će ubica dobiti zasluženu kaznu a ako toga nema eto ubice na slobodi za 10 godina jer sud ne pritiskaju ni mediji ni javnost a samim tim ni političari kojima je javno mnjenje bitno. Sud nikad nije bio nezavisan od svega toga u suštini.
Da, to je i najveca srpska tragedija, ta zavisnost sudova i pravde.
Da je pravde ne bi samo pijan otac bio odgovoran pred sudom nego i majka , a bogami i neka sluzna koja se bavi pravima deteta.
Nije moguce da ovaj alkos nikada pre toga nije nasrnuo na dete, a majka je cutala i pravila se blesava.

Па, чекај, шта је сад пресудило да промениш мишљење - то што је посумњао да је његово? Мислим, оно, док није сумњао - убиство је било ок?

Хипно, немој да се љутиш али од почетка грешиш.

Nikada ja nisam rekao da je ubistvo ok, bzvz mi stavljas reci u usta. Nego je drugaciji slucaj kada se depresivni covek na lekovima napije i udari dete koje posle umre od coveka koji svesno i namerno ubije dete.

Ti i dalje ne razumes nista.
Zar moze da postoji razlika izmedju patnji ubijenog deteta od 13 meseci, 13 godina ili od 33 godine pa i coveka od 83 godine?
Da li znaci da je veci ili manji monstrum covek koji ubije tudju ili svoju bebu, zenui, oca, komsiju?

О чему ти, жено, причаш? Где сам ја упоређивала чија је патња већа или ко је већи монструм?
Јел' по твом мишљењу један овакав злочин није монструозан?

- - - - - - - - - -

Nikada ja nisam rekao da je ubistvo ok, bzvz mi stavljas reci u usta. Nego je drugaciji slucaj kada se depresivni covek na lekovima napije i udari dete koje posle umre od coveka koji svesno i namerno ubije dete.

Не знам с правне тачке гледишта да ли је исто или није, поента је да је дете у оба случаја мртво.

Cek, cek, ovaj sto je ubio ovo dete bio je jel depresivan, usput i malo pod uticajem alkohola, a ovaj sto je ubio lepu Tijanu bio je svestan, nikako neuracunljiv
pa je zato to ubistvo teze i gadnije od ubistva ovog jadnicka koji je bio u pelenama. Mi ne znamo *** su te dve *** *** *** mucile to detence.

Poslednja izmena od moderatora:

Back