Novi Sad: Svirepo ubistvo manekenke

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
v266632p0.jpg

Devojka V.Č (25) pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno beživotno telo ponađeno je u stanu u naselju Liman. Mediji navode da se radi o manekenki Vladislavi Červenko. Ubica se iživljavao nad žrtvom.

Kako prenosi "Blic", Novosadska policija traga za Darjanom M. (25) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Telo je pronađeno noćas u Fruškogorskoj ulici broj 6, u stanu na 12. spratu.

Isražni sudija Višeg suda Miroslav Alimpić rekao je nakon uviđaja da se sumnja na ubistvo, jer su na telu vidljive brojne povrede, a na licu mesta su zatečeni i tragovi krvi.

"Telo devojke pronađeno je u stanu u kojem je živela. Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva", rekao je Alimpić, naglasivši da se za počiniocem intenzivno traga.

Sudija Alimpić je kazao da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.

Kako prenosi "Alo", policija je u stanu ubijene zatekla užasan prizor, beživotno telo manekenke unakaženo povredama, za koje se sumnja da su nanete tupim predmetom.

Ubica je svirepo mučio manekenku, a na telu su vidljive i opektotine - pa se pretpostavlja da je ubica gasio cigarete o njenu kožu.

Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije.

Izvor "Blica" potvrđuje da je ubica za kojima policija i dalje traga od ranije poznat policiji.

Malo posle otkrivanja leša devojke dogodila se još jedna užasna smrt u Novom Sadu. Mladi muškarac bacio se sa petog sprata jedne od zgrada u Ulici Maksima Gorkog, ali se ne navodi da li je ovaj čin imao fatalan ishod.

http://www.mondo.rs/s266632/Info/Hronika_i_Drustvo/Devojka_pretucena_na_smrt_u_Novom_Sadu.html

neko je gledao "Klip" :dash:

KO JE MOMAK UBIJENE MANEKENKE? Plivački šampion koji citira Hitlera i voli De Sada!
Darijan Musić, koga policija sumnjiči za ubistvo, nagovorio je ubijenu Vladislavu Červenko da počne da se bavi manekenstvom

Novosadskog fotomodela Vladislavu Červenko, brutalno ubijenu u Novom Sadu, u svet modelinga uveo je upravo njen dečko Darijan Musić, kog policija sumnjiči da je odgovoran za njeno ubistvo!

Inače, Musić za sebe tvrdi da je “poslednji šampion u plivanju u SCG” i da je plivao sa Čabom Silađijem. Prema podacima sa njegovog Fejsbuk profila najviše voli da čita dela Markiza de Sada, kontroverznog francuskog književnika.

Takođe, na Musićevom Majspejs profilu, u opciji “Heroji”, Musić je upisao: “Das ist mein kampf”, što je aluzija na knjigu nacističkog diktatora Adolfa Hitlera.

Kako je Telegraf saznao iz izvora bliskih ovoj Novosađanki, ona je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa Musićem. Upravo na njegov nagovor uradila je nekoliko setova provokativnih fotografija za svoj “buk”.

- Delovali su kao tako skladan par. Čak ju je podržavao da radi i provokativne fotografije. Uopšte nije delovao kao da je ljubomoran, što je baš neuobičajeno za takve parove, u kojima se devojka bavi modelingom – kaže naš izvor.

TREBALO JE DA SE ČUJEMO OVIH DANA

Da je Vladislava imala podršku za svoj posao za Telegraf je potvrdio i vlasnik agencije “Rabbit”, za koju je ona radila, fotograf Slavko Zec.

- Ona je bila super za saradnju. Zaista, bila je jako pozitivna, volela je ovaj posao. Bila je fotomodel, samo zato što nije imala visinu za manekenku, ali je stvarno bila sjajna. Nije imala problem ni sa provokativnim fotografijama, sve smo mogli da radimo. Spojio nas je njen momak, video je moje fotografije na Internetu i doveo je kod mene - kaže nam ovaj fotograf.

Prema njegovim rečima, on je sa Vladislavom napravio još jedan set fotografija, koje je trebalo da joj da ovih dana.

- Ovo je strašna tragedija. Mi smo pre godinu dana radili još jedan set fotografija, za kalendare. Nažalost, ja nisam stigao ranije da sve sredim, jer sam organizovao velika takmičenja u fitnesu na internacionalnom nivou. Redovno smo se čuli i baš ovih dana je trebalo da se nađemo da joj dam fotografije. Šokirao sam se kad sam čuo ovu vest danas – rekao nam je Zec.

On dodaje da je Vladislavu poslednji put video u avgustu, kada je delovala kao da je sve u redu i ništa nije ukazivalo na tragediju.

ovaj napisao na Facebook-u :"Nisam hteo, jbg"

crnjak

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/35...-cudovisno-oglasio-na-Fejsbuku-Nisam-hteo-jbg

Ubica na Fejsbuku priznao zločin: "Nisam hteo, jbg"

Darijan Musić (25), koji je osumnjičen za ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko (25), oglasio se danas popodne fejsbuk postom uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.

Back